69

Jon

преди 3 години

Този не може да смята май. По официални данни починалите са 484. Заболелите от корона са 14069. Ха сега сметнете колко % от заболелите са умрели - около 3! Това е смъртност. Иначе са направени около 300 000 теста. 484/300000 което е 0.2%. Е това ли е мега страшния вирус?

68

Анонимен

преди 3 години

Смъртността от Ковид е точно 0,0000%. Смъртността заради Ковид (или по-точно заради мерките срещу т.нар. ковид) вече е доста сериозно число пак с няколко нули, но без десетичната запетая.

67

MGS

преди 3 години

До Какво е covid?Проверих и не се шашнах, стандартно работно наименование на вирус дадено от учените. Няма драма

66

Анонимен

преди 3 години

И понеже хващате само 10% от случаите , реално смъртността е 0.1%, колкото сезонния грип.

65

Наполеон Мутафчийски

преди 3 години

От една страна е добре, че изявления прави човек, който разбира от нещата, за които говори. От друга страна, прави впечатление, че шефът на НОЩ ген Мутафчийски, който го раздаваше аслан през март и април, напоследък го играе "Наполеон се връща от Русия".

64

Какво е covid?

преди 3 години

Някой ще си направи ли труда/а друг да си направи усилие/ да разбере и ни информира какво точно означава абревиатурата- COVID? Защо точно тази дума? Наложиха го като нещо нормално и ние го приехме-но какво точно означава-проверете и...ще се шашнете!!!

63

А ве

преди 3 години

Тоя бацил е бил през 1996- ухан 96 писано във вестник труд до сега защо спахте или сега ви дойде мандрата да будалкате и да смучете.Или сте искали ида умрат хората,както сега плашите.

62

Искрен

преди 3 години

До АнонимеНСмъртност се изчислява на база общ брой заразени, а те са в десетки пъти повече от "хващаните" към момента ;)

61

Анонимен

преди 3 години

Маска се носи в конкретни случаи, вие ако искате спете с нея, никой не ви пречи. А вие като искате маски за всички не сте егоист. Хората са все виновни за вашите недостстъци

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не съм хирург...."A си безотговорен егоист.

59

Анонимен

преди 3 години

Ей, толкова много редки ла.на на едно място не бях виждал. Пуснете си видеото и вижте какво всъщност казва Кунчев. Тоя 1% го изтърси водещата, ни в клин, ни в ръкав. А дир-а го е плеснал в заглавието, защото добре звучи - пълни кухавели. Скъсахте се да коментирате нещо което не сте и погледнали.

58

Handel

преди 3 години

До Ужасена и уплашенаВ България виновните не умират. Или стават министри, или, в краен случай, отиват да живеят в Дубай.Умират само разни невинни, дето изпроват лекарства върху тях.

57

Handel

преди 3 години

А бе, Пънчев! Кажи на шефа си да ти даде точни инструкции да не се въртиш като фурнаджийска лопата! Един "яко ще мрем", на другия ден "ми то от кроонавирус не се умира"...

56

аз

преди 3 години

ако броим излекувани към починали е 5.7% , ако обаче приемем че 5-6% от цялото население се е срещнало с вируса безсимптомно , то тогава може и да е 1% . Но статистиката си я четат както им изнася и всеки път едни и същи данни по различен начин

55

???

преди 3 години

Какъв 1% смъртност? Починалите досега са 482 човека и ако това е 1% от неясно какво, това неясно какво е 48200 човека.От приключените случаи, починалите са 5,4%. От общия брой на заразените, починалите са 3,4%. Като брой починали на 100000 човека население починали са 6,9 човека.

54

Ужасена и уплашена

преди 3 години

Ужас, умират ЖИВИ хора! Кога е било това, а и невинни, преди умираха само виновните!

53

Анонимен

преди 3 години

Не съм хирург и няма да оперирам в стерилна среда за да ми се налага да нося маска. Не съм с присаден орган и подтисната имунна система, за да не се отхвърли органа, че да нося маска. Не живея в Азия с още 1 милиард хора и куп пушещи стари коли за да нося маска . Природата ни е дала имунна система, поддържайте я с здравословно хранене, слънце, чист въздух, ограничете стреса

52

до сега

преди 3 години

правеше загрижено впечатление обаче с тая смъртност NO MORE

51

Анонимен

преди 3 години

Само да обясня откъде идва този 1%:Кунчев : "Смъртността по света е 2-2.5 на 100000. У нас е 1"Водещата: "Да, 1%"Толкова за журналистите и журналистиката.

50

Анонимен

преди 3 години

Щом като казват,че смъртноста при хората заразени от вируса е функция на заболяемостта сред тях специално от него,че още с и без наличието на други заболявания индентифицирани по симптоми заради начин на лечение с развитие как медицински названия по вида с терминологията възприета за описания,обяснения за специални изяснения в процесите приети с решения за специализирани лечения,но в крайна степен настъпила смърт какво е медицинското название,терминология възприета за тоз Ковид,какво е зад него.