58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Афро-американците в САЩ са 6 % !

57

Анонимен

преди 3 години

Кемала Харис влезе в политиката с много секс !

56

Анонимен

преди 3 години

И двамата са много зле!Толкова ли няма кой да им каже,че не стават!?Тръмп просто ще ги размаже!

55

Споделено

преди 3 години

Тая я показаха по немската телевизия. Постоянно жестикулираше и дърдореше и да знаете я бая пр0стовата. Каза каквото каза и нещо я засърбя носа и го избърка с ръкава на сакото си. За момент беше,ама го видях. Тръмп е цвете сравнение с тая чер.нокожа кандидатка. Дали не я роднина Мегън? Същият оттенък на кожата. Хилари беше на висини от тая тук.

54

Анонимен

преди 3 години

Америка плаче за доста повече от "истински" Лидер.......

53

хахаха

преди 3 години

църен *** и мумия на батерии....Имахме такива,само ч в обратен вариант.

52

Анонимен

преди 3 години

Белия дом заприлича на старчески дом . Както е тръгнало следващия президент ще е някой мумифициран столетник

51

Анонимен

преди 3 години

До Щерю 50Американският еквивалент на другарката Нинова е Александриа Окасио - Кортез! Толкова е тъъпичка горката че я майтапят редовно в Фокс и СиНН.И тя е с марксистки ориентации ама горката няма нищо в кутийката!

50

наблюдаващ

преди 3 години

Когато се огласят фамилните и данни и до там! Баща-афроамерикански произход,но...наследник на роботърговци?Демократите сами си пръскат графити с много мерзост по стената на либералистичните си философии.

49

Щерю

преди 3 години

В политиката трябва много да ти знае устата да приказва. Например: - Другарката Корнелия Нинова почти всеки ден плямпа злостни глупости. "Безумната жена е бъбрица, Проста и не знае нищо." - както пише в кн. Притчи в Библията...

48

не може да бъде!

преди 3 години

Ако питате мен,в Демократическата партия още отсега трябва да мислят кого да обвинят за провала на изборите!Считам,че е ясно -Русия и Путин!Все пак ще има и малки проблеми,защото няма как да обвинят Путин за възрастта на Джо Байдън -78 г.и ръста на Камала Харис-156 см!Даже Путин ще я гледа отвисоко!Но казано по-сериозно не знам как тази двойке ще привлече белите американци-средната класа /ако още я има/,фермерите ,"белите якички" и т.н.А може и "реднеците"/rednecks/ да вземат пушките!

47

Анонимен

преди 3 години

ХОРИЗОНТАЛА ХАРИС - КАКТО Я НАРИЧАТ В САЩ !!!

46

муспи

преди 3 години

В САЩ гласовете се броят колкото и в България, а и Тръмп е лигав подмазвач. Първата му работа беше да обяви че посолството в изсраел го меси в йерусалим, - явно полезен, макар и глупав като Бойко.

45

Сори

преди 3 години

Путин се е родил в Русия!

44

Анонимен

преди 3 години

Едва ли Байден ще е този истински лидер.

43

Анонимен

преди 3 години

На нас българите в България ни трябва една Кандис, ама за жалост чалгата претопи повечето българки а свестните отидоха да живеят в чужбина.

42

Анонимен

преди 3 години

Демократите умират от шубе тъй като не могат да предотвратят обединението на свестните бели и цветнокожи люде!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Грозното лице на днешна Америка.Не знае колко е права,увиТова лице създаде нейната "демократична" партия и поради тази причина няма да седнат на трона в следващите 20 години. Никой не харесва смахнати и безпочвени "марксисти" и повечето американци доказаха че могат да мислят!

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37ДимУкратите са слугини на Сорос! ...... Абсолютно Вярно! Гледай клиповете на Christopher Wright на Ютюб, самия той е черен и знае за какво говори!

39

Анонимен

преди 3 години

Демократите са истинските исторически расисти в Америка които някога са били против премахването на робството. От друга страна Републиканците, от които е Тръмп, са се борили за правата на всички хора без изключение. Самата републиканска партия е създадена през 1854 година от бивши черни роби, протестанти, фермери и бизнесмени с единствената цел да се премахне робството. Похвално е че черните почват да се събуждат и виждат ИСТИНАТА, дано този процес започне и в България!