216

Анонимен

преди 3 години

Да идва младия премиер с харема от партията на безпартийните

215

Анонимен

преди 3 години

И тука във форума окапаха протестърите.Спихва се все повече.Хаджигенчо, милият ,днес се молеше поне по 1-2часа да постоят на блокадата,че то резилът става все по-голям.Май трябва *** да помогне и с жива сила.81791

214

БОЖКОВ

преди 3 години

АЗ ВИ КАЗАХ ,ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СЕ ВЪРТЯТ ИЛИ О ДУПЕ ИЛИ О ПАРИНО ПО ВЕЧЕ ПАРИ НЯМА

213

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да обединим статистиките за протеста и Ковид 19. Тъкмо ще се пести място за летните теми за отслабване и плажен с.е.кс

212

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам да спират протестите. Искам да протестират докато навън стане -20 градуса, да ги видим колко са корави всичките 20 човека начело с Христо Иванов:)))))))))))

211

Анонимен

преди 3 години

Абе в Пловдив вече ще излизат на нощна разходка в подкрепа на Божков и компания само веднъж седмично. Явно парите за толкова стигат:)))))))))))))))))). Протестъри и вие обикновени ***- в предизвестие сте за напускане да си знаете. Търсете си други палатки за спане:))))))))))))))))))

210

Възмутен

преди 3 години

До срамота: Чудя се как Ирина Недева е сменила любимата си тема за ЕВРЕИТЕ....Сега подхвана протестите /както Силвия Великова и Диана Янкулова-вечно незадоволените журналистки/! "Спазват" етичния кодекс на медиите ...!!

209

Космат Стамат килия5

преди 3 години

С огромно нетърпение и без вазелин , очаквам Малката Булка от Банкя

208

КРАСНИЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

МЕТЕЖНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПОКАЖАТ КОЛКО КОФТИ СА ГЕРБ- ОБАЧЕ ЕВРОПА ВЯРВА НА ФАКТИ А НЕ ХИБРИДНИ АТАКИ- ВИЖ С ГУГЪЛ ЕК НА КОГО СПРЯ 500 МЛ ЕВРО СУБСИДИИ ПРЕЗ 2008Г.

207

Анонимен

преди 3 години

2008г във връзка С КОРУПЦИЯТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ НА БГ ЕК СПИРА СПИРА 500 МЛ ЕВРО, 121 МЛ ПО ПРОГРАМА САПАРД И 250МЛ ЕВРО ПО ПР ФАР- КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ТОГАВА- БСП. ГДЕ БЕШЕ ЕЛЕНА ДА КАЖЕ КОЛКО КОРУМПИРАН БЕШЕ СТАНИШЕВ...ПОТЪРСИ НА КОГО СПРЯХА СУБСИДИИТЕ..

206

До 257

преди 3 години

До Не може с едноБраво!Точен коментар на разсъждаващ човек!

205

Възмутен

преди 3 години

Хвърляне на домати...! Те и без друго за ядене не стават! Но трябва с тях да замерваме алчни "производители" и търговци, унищожили хубавия български домат!

204

Чебурашка

преди 3 години

Навремето е имало следният лозунг "25 години народна власт - 25 години цирк!".Същото важи и за протестите "35 дни протести - 35 дни цирк"!

203

Анонимен

преди 3 години

Тия да не са кандидатствали за Нотариален акт за кръстовището?Айде да се приберат вече.

202

Миньорче

преди 3 години

Ей много безработни лентяи в тая София ! Като водача им със зелените чорапи !

201

срамота

преди 3 години

Днес, 13.08. по небългарското национално радио , водещата И.Н. интервюира безделниците, които провокираха участниците в сбирката на ГЕРБ. Задаваше такива глупави въпроси, че ме досрамя, че плащам на такъв журналист, за да говори глупости. Крайно време е *** да бъдат изметени от държавните медии, на които всички ние плащаме.

200

Промити мозъци

преди 3 години

Показват ми бабичка,която ми казва:искам по-добро бъдеще за внуците си.И за да го постигне,тя започва да тормози мен и моите внуци,да решава азкакво да правя,откъде да минавам,да ми пречи,да се страхувам от пиянитенаркомани по кръстовищата.Вината за всичко е на медиите и продажнитежурналисти,които постоянно ни заливат с помия за изцепките на отрепките.

199

От 30 000 коли във

преди 3 години

Велико Търново 30 бяха използвани за тормоз върху останалите.Те колитенямат съзнание,не могат сами да се превръщат в пречка.А шофьорите имимат ли?Явно не.

198

Не може с едно

преди 3 години

престъпление да поправяш друго такова.Радев,негоден и некадърен с камарилатаси по демократичен начин да направят промение,подбуди хората да противопоставятедин закон срещу друг,права срещу задължения,човек срещу човека.Ерозира държавността,урони престижа на институциите,вярата на народа в тях,превърна хората във врагове.Импийчмънт(оставка)е малко наказание за това което направи.Вместода се бори за единство на нацията той я разби на партизански фракции.Ще бъдезаплют от историята.

197

Анонимен

преди 3 години

Протести на три кьошета