39

Анонимен

преди 3 години

До inedЗаради такива като вас които още използват малкото си гръбначен мозък за да мислят ве че го наричат Климатични промени, понеже не можете да разберете как работи глобалния климът и в същото време да пазите равоновесие.

38

ined

преди 3 години

След като т.н. "глобално затопляне" е една голяма лъжа, по-скоро става въпрос за картелно споразумение, ще се произвежда двойно по-малко кафе и ще се продава на двойна цена - така разходите ще са по-малки и печалбите по-големи.

37

Анонимен

преди 3 години

Бананите нали ги уби глобалното затопляне още преди няколко години, пък вчера гледам в Кауфланд банани. Сигурно от някой фризер са извадили последните.

36

Анонимен

преди 3 години

Споко, скоро в Сибир климатичните условия ще са прекрасни за производство на кафе.

35

Пепи

преди 3 години

има зелен чай

34

патенцето Сатюрнен

преди 3 години

Леле ,толкоз много глynocmu изписани , само и само да ни кажат , че кафето ще поскъпне !

33

Анонимен

преди 3 години

Ще минем на чиста кока като намалее кафето, при коката е обратното , ще се отглежда на все повече места

32

Анонимен

преди 3 години

ам дигните му цената ***, ко чакате. тъпации

31

Анонимен

преди 3 години

А мутротолупите убиват България.

30

Анонимен

преди 3 години

Просто ще се преместят плантациите от едни държави в други. Тук ще станем истинска бананова република. Ще отглеждаме банани и кафе за белите господари - мечтата на демокрацията.

29

Анонимен

преди 3 години

До 37 Тоалетна хартия изглежда много добре в момента пред Народното събрание!-:) Супер гледка е!-:) Тези там не спират да плюскат яко.Та имат нужда от нея! ОСТАВКА!

28

българин

преди 3 години

Ще си спестя въпроса към Зозо Тонката демек.И да го върна много на зад във времето.Тогава по времето на СССР и " студената война"! Преговорите между Рейгън и Горбачов! Горби го наричаха тогава! Едва ли го знае това.-:) Та Горби по време на перестройката негова.Предаде Целият соц лагер! И не Рейгън беше на ниво А съветниците му са усетили че Горби е податлив на подкуп! За това падна СССР! Един продажник закопа всичко и всички уви! Сега се блъскайте в лабиринта на " демокрацията"!

27

Да имаме

преди 3 години

Таолетна хартия с хубава снимка на новия български космонавт в магазина!

26

Анонимен

преди 3 години

Зозо имаме космонавт не помниш ли?Май верно си менте ти?!

25

Анонимен

преди 3 години

До 30 Що не се гръмнеш бре! Дреме ми за отровата ти! С тонове бих пуснал от стоката ти в тоалетната чиния без да се замисля! Ако ще да " струва" и милиарди!-:) Боже боже.много мъка на този свят има уви!-:(

24

Handel

преди 3 години

"Преди 15 години продукцията намаля много. Миналата година реколтата беше супер слаба. Бях ужасена",Разбира се това че все повече и повече площи в Колумбия се засяват с наркотици няма нищо общо с намаляването на производството на кафе. Глобалното затопляне в виновно. И ние вярваме на DW за това.

23

българин

преди 3 години

За тези които Не знаят кой се крие под профила " Зозо"! Това е Тонката Герберското ***! Младо момче вживяващи се че е живяло през соца! А даже не помни как изглеждаше Слънчев Бряг по времето на соца!-:) Работи тук момчето! Плаща му се по 24 часа в денонощието!!!-:) Няма морал! Просто " работи" тук !

22

Ясен Желязков

преди 3 години

По време на извънредното положение 13.03-13.05 реших да не пия кафе и нищо не ми стана. Пих чай, топла вода, мляко и това беше. Сега даже една чаша ми е много. Колкото до така нареченото "Глобално затопляне" в момента за планетата имаме 0.3 - 0.4 градуса над средната температура за периода 1981-2010. Проверете с ключови думи "global 2-meter temperature anomaly". Има данни за 10 години назад и досега най-голямата аномалия не е минавала 0.7 - 0.8 градуса. Паниката и шашът идват в повече.

21

българин

преди 3 години

До 24 Той Зозо дали помни Инката? Беше в 2 пакетчета!-:) Ароматно кафе-:)

20

Хххх

преди 3 години

До Вълчо 222Айде бе замръзва при 10 градуса(а един мармот завива шоколад в станиол)...едва ли замръзва тъй като процесът на замръзване започва около 0 градуса...просто няма да прави плодове ако няма подходящи условия....а не е култура в БГ защото през зимата в БГ става -20 а през лятото може и +40