8

fer

преди 3 години

...липса на съпричастност, угризения, манипулация, пренебрежение към другите, безогледно погазване на комуникативни и социални норми, лоши междуличностни умения...----Малииии, че то тези неща са типични за почти всеки българин. Има само няколко % изключения.

7

Анонимен

преди 3 години

...липса на съпричастност, угризения, манипулация, пренебрежение към другите, безогледно погазване на комуникативни и социални норми, лоши междуличностни умения...Това го виждам в седеpacтите и гербеpacтите.

6

Анонимен

преди 3 години

Мутрите във властта в България социопати и ли са или психопати? Показват всички признаци ....

5

Анонимен

преди 3 години

"угризения, манипулация, пренебрежение към другите"Тези трите ги разпознаам в 90% от хората около мен. Това означва ли че всички са социаопати?

4

Тиквопат

преди 3 години

Основен признак за социопатия е да караш жипка по недовършената магистрала и да пускаш видео по Фейсбук, като правиш убийствено *** коментари.

3

Анонимен

преди 3 години

Иван накрая се пропива и почва да се отнася грубо с жените, проблемът е че все още няма пари и това се вижда отстрани като социопатия. Като въпросната статия опитваща да приравни съвсем друга действителност към нашата.

2

Анонимен

преди 3 години

Да продължа от 5. Иван пък е приятел само с Гошо понеже по беден. Но пък е влюбен в пияната друсаща гьобеци принцеса в кръчмата.Той иска да я промени и да изживеят романс, но знае че това ще стане само с много пари. При липса на такива следват кухи фрази издълбани от куелю или рабан от сорта "теб те е страх от силните жени, ти мене не можеш гък да ми кажеш(без поне да демонстрираш 900$за вечерта)" Минава време и Иван се отчайва и затваря в себе си, страда от комолекси, а наоколо му звучи Ивана

1

Анонимен

преди 3 години

Жените са виновни с това че първо слушат бабите си, а после се мятат на чалгата. Типичен пример бабата казала че пчелата от меда не бяга, пустата фуста познайте как го е разбрала и рони сълзи с шампанско в някоя кръчма от това че пешо си имал недостатъци но пък имал готина кола, за разлика от гошо, който пък биш идеален до момента в който нямал кола. Само че пешо и гошо са приятели и си казват помежду си мани я тая ***.