51

pravomira

преди 3 години

До Валхала Що , бе, нека се порадва на следващия. Жал ми е за него, има пари, живот няма и с тази съвест се мисли за бог, не, един от боговете.

50

rtz

преди 3 години

филантрупа Джордж Сорос е некадърен провал, използва изкуствен интелект поради липса на собствен

49

Българка

преди 3 години

Защо дядката не си гледа Америката,а се притеснил за ЕС.Ще вземе да получи инфаркт и да се гътне.Кой тогава ще прави майдани и революции.Ще живеем спокойно и ще скучаем.

48

50

преди 3 години

Първия СЕО на Moderna е Антъни Фаучи.

47

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно влечуго. Кой му иска мнението, че го дава?ЕС щял да се разпадне. И кога ще се разпадне ЕС, що не казва?Никакъв филантроп не е това, а МИЗАНТРОП, от който лъха на нечистотия и зловоние.

46

Смях

преди 3 години

Тука никой не чете статиите. Само се гледат снимките и почва лаене. Нивото е спаднало до пълен кре,тенизъм...

45

Анонимен

преди 3 години

Това е човекът фалирал българия,отговорен за смъртта и нещастието на милиони хора по цял свят.Филантроп?

44

Анонимен

преди 3 години

Този що народ е избил с дейността на фирмите си...само африканците,превозвани от неговите каналджии са десетки хиляди по дъното на Средиземно море.Но най-големия проблем е,че това е модерният Хитлер-с цел унищожението на бялата раса.

43

Един германец

преди 3 години

Чуя ли евреин да ми казва колко е хубаво да взимам заеми, свалям предпазителя на своя Хеклер и Кох.

42

Анонимен

преди 3 години

За световното общество.

41

Дедо Ванго

преди 3 години

На тоя до края на годината ще му изнасяме затворени 40. Това ще е най-веселата панахида за Обществото

40

Анонимен

преди 3 години

Един достоен антикомунист, глобалист и демократ.***...от такива неща не разбира...и за това...прави това, което може най добре. Да плюе...и да хвърля екскременти.

39

Анонимен

преди 3 години

Повечето от плюещите го...ако изобщо си имат представа кой е този човек...какво е направил и т.н. аз си залагам главата.Пуснали ви едни хибридни опорки...и...повече от това не ви трябва.Ганьовска промита работа.

38

Анонимен

преди 3 години

Обаче не мре тоя рептил!И короната не го лови!

37

Може да иска но няма

преди 3 години

Европа няма да се разпадне ще се промени и то за доброАмерика е много по-зле от европа това тепърва ще се вижда без значение кой е президента имРусия и китай водят хибридни войни срещу другите. Това е нормално за големи държави могат да се държат на каишка не много трудноС други думи бъдещето си е нормално ното добро нито лошоАко има нещо апокалиптипно това са нашите представи и страхове, и хора катп госчодина, които печелят трилиони от това

36

хммм

преди 3 години

по-голяма криза има ли от твоето раждане не знам, милиони обречени на глад и мизерия, геноцид, финансови колапси да продължавам ли? Разпада ти се лицето *** да ти сложат ново, пари само за сърца ли имаш господин светец?

35

уоу

преди 3 години

Управлявал IG Farben

34

ББ

преди 3 години

ама не ви виждаме да се тепете да давате пари за ваксини и лекарства...да ви боли за животите ни...използвате вируса които създадохте за да държите народите в страх...ваксина против некъв грип не могат открият...и им вярвате???...те са го създали...ще се наложи да минем през Ада с подобни политици и управленци...Животите ни са дадени от Бог...и няма да ви позволим да ги продавате...Аз съм Свободен Човек!!!..а ти???

33

пияница мистик

преди 3 години

Комунистите като го видят тоя и хващат коронавируса, в който не вярват :))) Хахахахаха

32

y

преди 3 години

Бил създал преди десетилетия фирма на име Moderna, където е съдружник с още известни имена, разработвали и дори вече имали ваксина. Един от финансиращите тази фирма се казва Ъпстайн.