102

Анонимен

преди 3 години

Джордж Сорос завършва Лондонското училище по икономика.... както у Лилана! Просто за информация!Работил съм почти десетилетие за банки (не български и не в България), но едно искам да кажа, на всички такива милиардери по ръцете им има кръв, много кръв! Тъй милиардер и филантроп = престъпник!

101

УжасТ

преди 3 години

Много пъти до сега съм се чудил кого е използвал за модел Джордж Лукас като е създавал образа на Император Палпатин в Междузвездни войни ........ЕТО ГО на снимката . А най-зловещото в тая новина е че дори и *** Сорос , ще остави на тая земя ПЕТ свои подобия , пет малки Соросчета готови да продължат и развият до нови висоти бащиния си план да съсипе човечеството .Обречени сме ....

100

Анонимен

преди 3 години

чумата - нацизма - соросИма още някоя кодина да промени класацията!

99

Съвсем очаквано

преди 3 години

Рептила е платил за корекция на отношението тука - липсва коментари.;)А сега кажете че медията не е шошорска!

98

Анонимен

преди 3 години

То в статията си пише че е спекулант, а филантроп се слага вместо хомофоб щото не се спряга с 'милярдер'...

97

неговото дело:

преди 3 години

"При избухналите протести са арестувани хиляди души, а един протестиращ е загинал при опит да хвърли по полицаи взривно устройство, което избухнало в ръката му."

96

x ae

преди 3 години

Два пъти имах удоволствието да разговарям с него и сега като чета тази статия се чувствам с 10 години по-млад. От разговорите с него се потвърди мнението ми, че човек трябва да се държи с уважение към всеки - от най-бедния до най-богатия. И сега ми стаеа забавно, ако случайно някой реши да се държи напудрено пред мен :)))))))))))

95

Анонимен

преди 3 години

Кристална нощ за феновете на Сорос !

94

Анонимен

преди 3 години

Тотален фрик! Кога ще пукне този рептил? Аман от подобни из..си!!!

93

Вива ла Сорос

преди 3 години

***, газ пикаете ли?

92

Рашко

преди 3 години

Честит рожден ден, на един наистина велик човек! Човека допринесъл най-много за краха на омразния съветски съюз, винаги ще има специално място в сърцата на милиони хора по света! Поклон и още дълги години пълноценен живот!

91

Анонимен

преди 3 години

Празнувайте фенове на този *** ,малко ще ви бъде доживотен концлагер !

90

ЧЕСТИТ

преди 3 години

ПОСЛЕДЕН РОЖДЕН ДЕН ПРАВ ПЪТ ЗА АДА

89

До 80

преди 3 години

Браво! Уцелил си характерчето на този гадняр още от онова време.Сега е усъвършенствал дяволския си глад за грабеж и измами до максимално възможното съвършенство. Където се пролее кръв и някоя държава бива ограбена, тоя лешояд първо кръжи над мястото и насочва своите по-дребни злосторници за да вредят, а накрая каца и къса живи мръвки като непрестанно мърмори за някаква си "демокрация".

88

Анонимен

преди 3 години

Тоя крокодил бил филантроп?Не ме учудва, че чета хвалебствия от сайтчето, което спонсорира и направлява да му пее избрани шлагери, каквито той сам си композира.Този долен тип ще се пукне от алчност и има безброй долни постъпки из целия свят. В родната му Унгария е обявен за персона нон грата и му е забранено да я посещава. Освен всичко останало официално е доказано, че е бил публичен сътрудник на ЦРУ.Ега ти филантропа - чист кръвопиец

87

Анонимен

преди 3 години

Може ли един разорител на национални валути и спекулант да е филантроп?

86

Анонимен

преди 3 години

Гнусен нацист.

85

ПроСоТо

преди 3 години

До Българин82е,написал си нещо като нормален човек и ти!..Но защо отново си насочил вниманието си към "цоциалистите" и по-специално НИНОВА /къде без нея когато има плювки?/..Офчаровия и герговиясвинар ?..Е споменал си и борисоглу "ОТ КУМОВА СРАМА",но все пак "резултата е 3:1"Този горе на снимката "цоциалистин" ли е?..И има ли "наяждане"?..Никак не е добре ,че винаги извъртате ПРИНЦИПНИ неща и ги "омаскарявате" /както се изрази оня с танковете/ ,целейки да оплюете "политическия" си проти

84

муспи

преди 3 години

До Чебурашка- Арменците са същата порода с азербайджано-тюрките, сегащните евреи. Някога са биле уж араби, недоказано, но е доказано че не са биле в Египет, не са разсичали морето и не са имали държава изсраил. Дяволът си избира банда между Черно и Каспийско морета, но сега почва да се вглежда към Китай.

83

Анонимен

преди 3 години

"Този ще гори в Ада"Той за това се е вкопчил като пиявица в живота, скапания рептил, защото знае какво го чака оттатък.