81

До анонимен

преди 3 години

Ти сам си задаваш вьпроси и сам си отговаряш на тях Лекари моля ви свьршете си работата не само болните от - ковид но и лудите имат нужда от , здравни грижи

80

Ива си протеста

преди 3 години

Палатките са повече от протестиращите. Интересен протест е това. Явно има заговор на производителите на палатки и тенти :)

79

истина

преди 3 години

Промяната която Фигуранта , Божков и Бабикян налагат ще бъде контейнерна. Затова мутрата Фигурант вън от президентството. Той заплаши народа с юмрук, наруши конституцията и организира държавен преврат. За държавен преврат се полага затвор до живот без промяна. И това ще стане.

78

Е не

преди 3 години

Това е пълен цирк!

77

Loyko

преди 3 години

Не ми се мисли накъде ще хвърчат зелките на подбудителите на блокадите,ако не изпълнят програмата за дестабилизация на държавата и анархия в обществото. Тези хора не са свикнали да си хвърлят парите на вятъра. Затова сън не ги хваща каква щуротия да измислят само и само да подклащат огъня и надигат стадото Л у м п е н и.Ще връщат пари...то е ясно.От този вирус измъкване няма.

76

Анонимен

преди 3 години

Абе тези Шопи големи мижитурки се оказаха ! Ако при нас в дълбоката провинция 4 човека си правят своеволия с 2000000 души, престава си нямате колко бой ще отнесат, ей така СЛУЧАЙНО !

75

Анонимен

преди 3 години

Защо не почистите бок.лука по кръстовищата с водни оръдия. Не може някакви си *** пияници да се налагат над останалите хора които са много повече от тях. И не си дават сметка, че ако тръгнем към тях ще станат на пух и прах заедно с палатките.

74

ш

преди 3 години

До АнонименНяколко герберунгелски трола,с лош български,издаващ тяхната грамотност,са налазили всички сайтове и като едни матросовци бранят вожда,че ако той падне ще умрат от глад...................Кои матросовци, че не разбрах. Щом ги знаеш тях, ясен си и ти ч ервено пла тено з омби.

73

Мдааа

преди 3 години

До До 85Е, развсели ме направо. Може и да не е могъл да я купи г-жа Галева е с висока миза сигурно. ***.

72

Бунгар

преди 3 години

Няма лошо да има протести и натиск над властта и институциите.Така даже ще работят по добре. Лошото е какви уродливи форми на протест ни предлагат комплексираните организатори и вдъхновители на *** излезли по кръстовища,мостове,магистрали. За протести има площади и институции където му е мястото на протеста.Шествията е добре, но за разумно време и да не пречи на нормалния живот на градовете.

71

До 85

преди 3 години

Тоя,в когото си влюбен/а/,и то само за да се отърве от острия и език.Понеже не можа да я купи.

70

Анонимен

преди 3 години

Няколко герберунгелски трола,с лош български,издаващ тяхната грамотност,са налазили всички сайтове и като едни матросовци бранят вожда,че ако той падне ще умрат от глад.

69

Мдааа

преди 3 години

До Анонимен............Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора!....................Така ли ? А КОЙ я направи омбудсман ???

68

Анонимен

преди 3 години

Чакаме утре Борисов да казва каквото е намислил и ще видим какво ще последва. Ако и тогава не се махнат или не ги махнат явно сами ще трябва да се оправяме

67

Анонимен

преди 3 години

Кого пази полицията,гражданите или протестиращите.Когато блокират магистрала да няма полиция.за минуте ще изчезне блокадата и няма да помислят за друга.

66

Анонимен

преди 3 години

Това , ако е в САЩ досега не да ги бият, ами ще ги застрелят и то хората не полицията. Нашите доморасли *** си търсят любовници тях друго не ги интересува. Ало Петко войвода ставай от гроба , че го закъсахме.

65

Марин

преди 3 години

Кога да организираме антипротест на трудещите се след като всички сме на работа?

64

Анонимен

преди 3 години

Питайте тези, които ни обещават светло бъдеще - какво работят, колко трудов стаж имот и колко данъци са внесли в държавата.

63

zoro

преди 3 години

това е пълно безобразие,...докога???

62

Анонимен

преди 3 години

Мен ме спират полицаите да не мина от там,а не тия четирима ***. Иначе си минавам през палатката без да ми пука