59

ЕЛИ

преди 3 години

НАГЛАТА ТИХОНОВСКАЯ СПЕЧЕЛИЛА ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА И НЕ ПРИЗНАВА ИЗБОРИТЕ ЛУКАШЕНКО Е С 80%--ДОРИ ДА ИМА 10 ИЛИ 20 ПРОЦЕНТА ,КОЕТО Е ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО --ТОЙ ПАК Е НА ВЪРХА

58

warnings

преди 3 години

Да с е предупреди Брюксел/Ewropian commission да внимава.Преди години пси активирани подставени на власт в Брюксел нагло подкрепиха всички диверсинно терористични акции вкл против Египет,.Либия,Сирия,Турция и Украйна. В резултат десетки милиони бежанци и милиони тежко пострадали..

57

Осторожно диверсия

преди 3 години

Осторожно ..Диверсия с помощи спец наркотиков ..наши братя от Украйна отровляли с конфети и зомби пиво за имитация протести ..Включили пси генератори на 6 .Потом начали внутринная война.Украйнскии народ пострадал тежало от наглие диверсанти.Диверсанти попробовали внутреная войан в Руская империя /Советскии союз между Киев и Москва..

56

Анонимен

преди 3 години

Защо им е интернет? В руския свят не е нужен интернет, в него е достатъчно да се правиш на вярващ в правилната политика на вожда. За тази цел не ти трябва нито телефон, нито интернет нито социални мрежи, защото тези дяволски творения само разколебат единството между народ и вожд.

55

Анонимен

преди 3 години

На кого му пука за тя комунистичека дупка?

54

Анонимен

преди 3 години

Лукошенко е мекущшав. Бяха се събрали на лесно - трябваше да ги изпозастреля.

53

Анонимен

преди 3 години

Комунистическите ***, четете ли? Нали за това работите.Да не си мислите, че като продадете България на рушшняците ви чака нещо различно, само защото сте близали зад*ици?

52

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРИСЪЕДИНИ ЧАСТИ ОТ БЕЛАРУС КЪМ НЕЯ!!ЕДНО КЪМ ЕДНО ЩЕ СТАНЕ КАТО В УКРАЙНА!

51

Анонимен

преди 3 години

Да се чуди как при толкова голямо недоволство тоя са го избрали с 80%. Май също както наш Баце го избрахме, без да сме гласували за него. Както казваше един виден комунист (Сталин) : Печели изборите, този който брои бюлетините.

50

джо

преди 3 години

Ако 80% от белорусите са за опозицията , няма начин Лукашенко да бъде преизбран, нито ще има шанс да се задържи.Хората на Белорусия не желаят Украинската "демокрация". От 2014 г. Украйна все повече потъва в блатото и помощ от никъде не идва. Истината е, че повечето предпочитат Лукашенко пред мизерията.

49

Анонимен

преди 3 години

до 49Ти и още спящи красавици спите дълбок сън. Путин е пудел на глобалистите.

48

Велика България

преди 3 години

ФСБ ботове те живеят тук

47

Анонимен

преди 3 години

И при тях както се очертава ще дойде демокрацията,само че въпроса е какъв ще е сценария Украински или някакъв друг,скоро ще видим...

46

До 48

преди 3 години

Ти си много далеч от истината, Путин си го поддържа индиректно.Точно лато буфер го ползва, ако искаш да знаеш, ако Путин е искал да го няма, отдавна да е свален Лукашенко.Много неща не са ти ясни.

45

Анонимен

преди 3 години

Путин участва активно в преврата срещу Лукашенко,както виждаме и ЕС също. Явно кремълският диктатор и евроджендърите имат един и същ господар,а Лукашенко няма господар затова и искат да го свалят,,и да съсипят един от послединте останали несъсипани народи.

44

ПроСоТо

преди 3 години

Тиквата дали си води записки?

43

До 43

преди 3 години

На кой да му я скроят?

42

Анонимен

преди 3 години

Наща полиция кекава я вижте белоруската не пипат с кадифени ръкавици.Досега да са измели и палтки и чували и каравани и бунгала.Така е в ЕС права на протестиращи джендъре и азиатски бклуци.

41

Ха-ха-ха

преди 3 години

Представяте ли си Лойко като гледа сега какво става в Беларус, и направо газ пикае.Ех ,ако можеше и той сега , интернет, полицията да бие гражданите, ех.Ха-ха-ха

40

Totenkopf

преди 3 години

Болшевиките от Кремъл искат да му скроят капата, ама няма да успеят, Батьока не е вчерашен.