12

7

преди 3 години

Нито ще носят маски,нито ще спазват дистанция.Да неговорим за хигиената по училищата !След две седмици като стартират и ще се поразболеят,ще настане хаос и пак ще ги затворят.Що за хора са в това министерство?Май на тях им липсва образование и иновативно мислене.

11

Човек

преди 3 години

Красимире, това да ходи човек в дискотека си е негов личен избор. Не всички ходят на такива места и се съобразяват с препоръкити на лекарите. Докато училището е задължително и не са дали все още алтернативен вариант. Има голяма разлика..

10

Анонимен

преди 3 години

сега очаквайте де що ученик се разболее, да е от коронавирус, просто други вируси вече няма

9

Анонимен

преди 3 години

дайте някоя сериозна новина за коронавируса стига с тез глупости, искам като отворя страницата и всички новини да са за коронавируса моля..

8

Яни

преди 3 години

То ще има много случаи като се съберат,и от различни класове и накрая пак ще затворят цялото училище.И ще го отнесат директорите и учителите,че не са спазили препоръките.Със сигурност ще има много заведени дела от родители,ако детето им бъде заразено там!Питам кое малко дете ще носи маска в училище и как учителите ще преподават и издържат цял ден с маски?

7

Човек

преди 3 години

Белята...

6

Анонимен

преди 3 години

На 15 Септември може ли и няколко учителки поне? А директорката? А чистачките на училището или за всичко първи клас ще се грижи?

5

Човек

преди 3 години

След 5- 10 октомври ще се види резултата от вкарването на учениците в стаите и неспазването на никакви мерки по стара българска традиция. И друго- ромите ще спрат децата си веднага щом се разболее някой в училището. Те сега го правят и при грипната епидемия. Много българи ще направят същото. След 10 октомври няма да е възможно да се учи в клас. Защо обаче е нужно да го правим след като е станала целята? Цяло лято министерството дреме и не измисли други варианти и не се подготви.

4

Анонимен

преди 3 години

С и без образование все тая всички на портокали и ягоди.

3

Анонимен

преди 3 години

А миналогодишните първокласници са много грамотни сигурно, като трябваше от януари до края на учебната година да учат онлайн. Да не забравяме, че преди корната имаше цели две грипни ваканции! А преди тях зимна! Пък второкласниците, те нямат нужда нито от социализация, нито от обучение.

2

Анонимен

преди 3 години

"Няма как да забраниш...." Сериозно ли? Толкова ли разпищолена нация сме станали, че няма как?

1

Красимир

преди 3 години

В дискотеките по 500 човека, а на училище не може?