8

Munchen_DE

преди 3 години

Изкефи ме много как играха Шахтьор - тактика, темпо, нападение, надиграване, чудо спаси швейцарците от истински разгром. Това е украинският Миньоро :)

7

Анонимен

преди 3 години

За съжаление вече така се прави футбол,както правят Шахтьор.Купуваш 15 чужденци и това е.Който няма пари няма и бъдеще.

6

123

преди 3 години

хахаха тоз от снимката може ли да удари глава с тая възглавница

5

Анонимен

преди 3 години

До ЕльоменатХаха, игрите за големи. Футбола по естествен път привлича най-слабограмотната част от населението. Спорт за плебеи.

4

Deep Zone

преди 3 години

Дибала изненадващо за анонимника долу си е бял и радостта му при гол е така наречената "гладиаторска маска".. Коронавирус не само имаше за футбола, но цели три месеца не се играха мачове и затова сега Лига Европа и Шампионска лига се доиграват по никое време без публика..

3

Ельоменат

преди 3 години

Каза *** с име Страхил примерно. Гледай си модерен балет и не се меси в игрите за големи. Не следи футбол, но знае, че там корона вирус няма. Няма отърва е от тези вегани ***

2

Анонимен

преди 3 години

Хм..нещо не разбрах,"дибала"...не ми казвай,че това е име?!Всъщност,не трябва да ме учудва,те великите ви звезди,в последно време,такива са им заглавията-нгобе,гара,дибала,думба-лумба...звучат като тенджера,хвърлена по стълби :)

1

Ельоменат

преди 3 години

Ти въобще следиш ли световния футбол преди да говориш глупости? Колко футболисти са заразени вече знаеш ли? Кой е Дибала примерно знаеш ли? За него колкретно се сещам, но са много още. Аман от разбирали.