96

До анонимен 101

преди 3 години

Не си ти човека, който да раздава присъди.... при това най-вероятно само с впечатления от медиите... Има си комисия и тя ще реши дали нещо са сбъркали лекарите. А после има прокуратура и съд.. Много лесно взехте да раздавате присъди.....Бог да го прости момчето!

95

Анонимен

преди 3 години

Ваксините трябва да се тестват дълго за да са безопасни.След бронхит прекаран преди 15 г. всяка година си слагат противогрипна ваксина, най-вече френската, но 2 -3 пъти и швейцарската. Всички грипове от тогава, включително и свинския ги изкарах по-леко.Руска ваксина за мен е все едно да карам руска кола. Няма такъв филм!

94

Анонимен

преди 3 години

Момчето от Търново го убиха ... лекарите!

93

До анонимен 101

преди 3 години

"Само от вируса не се мре, ....." *** го кажи на онова 19 годишното момче от Велико Търново или на другите млади момчета и момичета , които си отидоха без грам придружаващи заболявания.... Отделно от това я ми кажете кой от всички прочели е убеден, че няма нищо от така наречените придружаващи обстоятелства? Като е стъкмистика при нас има още 200 държави и при тях ли хората не разбират и пишат каквото си искат... 20 милиона минали или минаващи през това в момента това са 3 Българии...

92

АНОНИМЕН

преди 3 години

Стъкмистики за ***.Няма починал ако не му е правена аутопсия. Само от вируса не се мре *** хора специалисти ви го казаха.

91

Blessed

преди 3 години

Браво на славянските братя руснаци! Ситуацията с руската ваксина отвсякъде е печеливша, ако ваксината е надеждна това означава край на тази пародия с вируса. Ако пък е през пръсти и има странични ефекти ще засили сроковете за пускането на ваксини от Германия и САЩ. Абсурд да позволят цяла зима единствената регистрирана ваксина да е от Русия!

90

тц тц

преди 3 години

До ДИМИТЪРТрай бе сплесканяк недоносен

89

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой вече вярва на поредната масова лъжа, но за всички медии и лица участвали в този театър е наложително съдебно производство и затвор!

88

2 за 100$

преди 3 години

Скоро ще се появят нелегални оферти за руската ваксина. Даже и ментета ще има!

87

Иде ли? Иде!

преди 3 години

Не знам колко ефективна и проверена е руската ваксина, но ще пришпори Запада да ускорят пускането на своите ваксини, т.е вместо по Коледа да дойдат през Ноември!? Дотогава не хващайте covid! Много дълго ги тестват, бе! Иначе има опасност руснаците да Им дръпнат милиарди долари печалба от пазарите в полу-развития свят. Така или иначе в развития свят руска ваксина няма да се използва, защото изследванията и регистрациите не са извършени по западните стандарти.Ние също няма да видим руска ваксина!

86

Анонимен

преди 3 години

На вместо да се концентрираме върху основния проблем - климатичните проблеми - те ни занимават с глупости и реално правят нещата по-зле. Зелените технологии са в регрес, защото петрола е по-евтин! Вече и протести няма и на никой не му пука за това дали планетата ще бъде обитаема след 20 години!Парите трябва да се дават за извеждане на парниковите газове от химическия състав на атмосферата - не за борба със несъществуващ или там не особено смъртоносен и опасен вирус!

85

Анонимен

преди 3 години

На кой вече му пука за този вирус?

84

Анонимен

преди 3 години

Тези, които така агресивно се обиждат за умствения капацитет и IQ защо го приемат толкова лично?? Вие сте от умниците и безсмъртните, ходете си по улиците, ходете по барове по цяла нощ, крещете по стадионите, нищо че после ще отидете на гости при родители , при баба и дядо, какво ви пука, нали вас нищо не ви лови!

83

До 88

преди 3 години

Тази полемика за автомобила вече приключи преди повече от 100 години.

82

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

81

до 71

преди 3 години

би било чудесно да се забранят колите, поне вътре в града ще е направо рай!!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До ФактТака е.при това няма никакви мерки, т.е. който може се заразява.А статистически новозаразените падат като %.До зимата, който умрял - умрял, лека му пръст.Другите незабележимо ще са се изчистили от заразата.

79

Факт

преди 3 години

Очевидно има изместване във времето, на което не обръщате внимание. Увеличението на новите случаи води след известно време до увеличаване на броя на сериозно болните, а след още време и на смъртните случаи. Сега се увеличава броя на болните в интензивното и броя на починалите, но броя на новозаразените от няколко дни вече намалява.

78

Анонимен

преди 3 години

До ДимитърТоя който се засяга си ти глуупако.

77

Анонимен

преди 3 години

До Димитърмного ти е къса паметта - типично за глуупак обсъждащ IQто на другите.Епидемията започна още от края на януари - зимата.Ако беше опасна, отдавна щяхме да сме измрели.