54

Дрън

преди 3 години

ЕС отсече: Съветския съюз беше по добър,

53

Въпрос

преди 3 години

А колко от жълтите жилетки в Париж си загубиха зрението от гумените куршуми, сълзотворните газове и насилието в Париж, пък санкции за Макрон не чухме да се готвят. ЕС -лицемери с двойни стандарти, мафия на високо ниво.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11А във Венецуела като имат машинно гласуване защо пак не признаха резултата, та чак посочиха и нов президент на мястото на Мадуро. Избран отвън, от тях. Нахалство! Западняците искат да диктуват навсякъде по света както им е удобно и да си слагат техни марионетки, че да изсмукват ресурсите на съответната страна. Който не се съгласи, автоматично се обявява за диктатор. Ама не им се получава вече.

51

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/52Хммм... честни и свободни, ама ривяхъ, че при броенето имало атака от сървъри в сащ, турция и тайланд.Всъщност, може би точно затова са били "свободни" и "честни". Така ли е?

50

Христо Христов

преди 3 години

Очаквано... сега стотината активиста на опозицията ще може за радост на брюксел да "натискат докрай"... а после да си вземат грантовете.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Не позна, но както обикновено, няма да видим или чуем никаква свястна аргументация.

48

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо ЕС си мълчат за фалшифицираните избори от мутрите в България?

47

Анонимен

преди 3 години

Смешковци!За ЕС и САЩ свободни и демократични избори са само тогава, когато изборите се печелят от техните марионетки.В противният случай изборите не са нито свободни, нито честни!Демокрация аборигени!

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Колкото по-близки географски толкова по-мъчително. България има истински късмет, че е далеч от задушаващата прегръдка на "братска" Рушия.

45

Анонимен

преди 3 години

До За Европа, против ЕСДа.Проблем?

44

Анонимен

преди 3 години

Откъсването на държави от смъртоносната хватка на Кремъл е бавно и мъчително !

43

За Европа, против ЕС

преди 3 години

А в НъРъБъ България изборите бяха мноого честнии ужаасно свободни?

42

Анонимен

преди 3 години

Това не е новина. Всички знаят, че изборите при диктатори се манипулират.

41

Пян Гъ до 37

преди 3 години

Ти, ти чуваш ли се какво говориш? Видя ли сега абсурда на позицията ти. С една дума, всяка държава да гледа себе си и ЕС да не се бърка.

40

1

преди 3 години

Начи, казвам го само веднъж за всички червени ***:В Беларус преди изборите имаше огромни митинги в подкрепа на "опозиционната" лидерка. Преди изборите, по време на изборите и след изборите имаше съобщения за брутални безчинства от страна на "официалните" власти, както, разира се и това което виждаме да става в момента: на улиците са десетки хиляди.В България имам 50 души по кръстовищата и 5 хил на "протести" за които от записите вече знаем кой организира.Разликата е очевидна.

39

ЕС

преди 3 години

Лукашенко - лош и диктатор, а Борисов - добър и демокрад. Тоест щом е наш е правилен. Всяка крива линия успоредна на партийната брюкселска е ПРАВА!

38

Анонимен

преди 3 години

До House M.D.Така става като си неграмотен: посочваш грешните аргументи и сам си ги опровергаваш, за да се потупаш по рамото.

37

House M.D.

преди 3 години

Откога Белорусия е част от Евр(оп)ейският съюз, та становището на ЕС да има значение?

36

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки щял да предприеме ЕС. като Беалрус дори не е част от него? ЕС не се меси във фалшифицираните избори на Бойка Магистралката, пък какво остава да се намеси в държава исвън съюза.

35

Лицемери

преди 3 години

Мен ме интересува повече кога скапания ЕС ще отсече за Мариканскуте тецове за непозволена помощ. 13 г вече не дава становище, за това време неправомерната помощ е около 5 млрд които ЕС подари на сащ от нашия джоб!!!! Ето по тази тема искам да реагират брюкселските зелки!!!