10

Анонимен

преди 3 години

Отговора на въпроса е ,че никога няма да е достъпна градската среда така както трябва да бъде по простата причина ,че всичко се прави само за пари и отбиване на номера.Няма професионалисти (хора които имат знания и вършат нещата с отношение ).Толкова ме хваща яд да гледам някой творения на инженерната мисъл които са направени с цел само да се вземат парите,че няма да ме е толкова яд ако са ги взели без нищо да правят.

9

Анонимен

преди 3 години

Единствените инвалиди, за които властта мисли, са умствените такива. В това число т.нар. "бизнесмени" и самите представители на управляващата клика.

8

Анонимен

преди 3 години

Докато онази тъпичката с фризурите не остарее достатъчно, че да осъзнае необходимостта. Онази, дето е родена в Самоков, живее в Манастирски ливади, и се прави, че преместването от селото в гетото й харесва зверски много.

7

Анонимен

преди 3 години

Край-чо,градската среда не са само тротоарите, а и защо автомобилите са там е друга тема, по която явно не показваш знания

6

докато има

преди 3 години

БЕЗНАКАЗАНО пълнене на ЧЕКМЕДЖЕТА

5

Анонимен

преди 3 години

Човек на какъв адрес да изпраща сигнали за груби нередности, правещи някое място недостъпно или да изпраща предложения за разумно решаване на подобни проблеми?Не всички българи работят с компютри, така че контактуването само с имейли не е най-добрият вариант.

4

Край

преди 3 години

Няма държава която като си качиш колата на тротоара да не ти съдерат *** със здрава глоба - тук в държавата на толупите това се толерира.Нали малките толупи трябва да избират големите Толупи.

3

магистралки

преди 3 години

трябват и за хора с увреждания ама иначе си играем на отчетчета за свършена неработа

2

Край

преди 3 години

Градската среда ще е недосъпна за инвалиди, възрастни хора и майки с колички докато българите са прости. Вероятно завинаги.Няма тротоар без паркирани коли по него "щото ми то нема къде". Няма друг град в света в който като "нема къде" можеш да вземеш пътя на хората.Както като нямаш къде да спиш не можеш да идеш да им легнеш на спалнята.Бате ще си иде дявола *** в българина едва ли.

1

Протестър

преди 3 години

Докато не получа всички оставки, които искам. После ще видим.