10

Дрямката

преди 3 години

До СмехЗа Радев не знам да е виновен, но комунистите - със сигурност!Защото за истинският, правоверен комунист не е проблем да плати 600 лева за смяна на бензинова помпа (ТОЛКОВА СТРУВА НА ЗАПАД!), но когато трябва да заплати даже 30% от това, колкото струва труда на Лекаря на Запад - ООООО, ИМА ПРОБЛЕМ, ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!

9

Смех

преди 3 години

Радев е виновен - и комунистите.

8

не са заситиха

преди 3 години

тия убийци в бели престилки

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПри истинският капитализъм губещите, преди да фалират, опитват с европейски цени на труда си.Примерно, 50 евро за преглед при лекар, а не 10-15.И ако не стане - чак тогава фалират!А у нас как е?Разходите - по европейски.Цената на труда - по комунистичеси!Гарантирано от СИК!

6

Анонимен

преди 3 години

При капитализма е така - губещите предприятия фалират. Все пак болниците са търговски дружества. Тези, които могат, оцеляват. Защо трябва като при соца да се наливат пари в губещи предприятия?

5

Тео

преди 3 години

... ииии кой е виновен сега? Орешарски или Радев? Аз да си питам де ... а безумията на Москов и последвалите абсолютно неадекватни решения на некадърни хора нямат нищо общо с това ...

4

Анонимен

преди 3 години

Ей, само клатите стабилното чекмедже на Боце..

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Това не е толкова лесно, както си мислиш!Не е като да пълниш нощните шкафчета с евраци по 500!

2

Бедняк

преди 3 години

Сачева напоследък е много активна и се проявява и като стрелочник, демек тя казва накъде да върви влакът.Та нека да да обясни как ще се спасят болниците. Само че не само общинските болници, но цялото здравеопазване е пред колапс ...! И тук важи казаното от поета: "И отникъде взорът надежда не вижда ..."

1

Анонимен 123

преди 3 години

Ами, пишете 5 човека починали от вируса,, приемете 30 човека с тази диагноза, и болницата ще има парички.