14

ШМАТКА

преди 3 години

А бе тия тиквеници не се ли усещате че ви правят на луди с идиотиите си които непрекъснато ни сервират благодарение на ''пердето" ковид? Ще ви затворим като офце в къщи-готово! Ще ви премахнем празниците-готово става! Ще ви изтрием историята-хоп готово и това иде наред! Ами крайно време е тези вече не да ги замеряме с домати ами да ги извлечем на площадите и освен по 100 пръчки на гол гъс да повръщат и налапаните евраци и други благинки! Е тва са правилните действия,другото е бошлаф!

13

Анонимен

преди 3 години

Така отложиха и празнуването нз Великден,ама Байрама си го празнуваха(и даже отчетоха бум на ковид-19 във връзка с него),но никой от християнското стадо не реагира! Така беше и когато дадоха по телевизията когато ссинганорите ревяха "българите ***"!Помните ли уФъсе?Ама все си мислите,че някой друг ви е виновен за това, в какво сте се превърнали!!!То и Дядо Славейков ни го е казал в далечната 1875 г:" не сме народ а мЪЪЪрша...!"

12

ХХХ

преди 3 години

*** ! Дискотеките , баровете , казината и т.н. футболните мачове с агитки ...всичко точно. Но баш Шипченската епопея ще отменят !? Къде е логиката не виждам освен заличаването на българската история !? Тя не се провежда в зала Арена Армеец на затворено само да кажа ! Ама на Доган едва ли му пука ! Онзи ден Бойо четеше Корана на поповете ....казваше едва ли не че в него е писано за самия Бойо .....за какво говорим !?

11

Хайдрих

преди 3 години

Доган ли го отменя?

10

м,да

преди 3 години

А, протестиращите що не се поболяха 33 дни вече?

9

Рамазан Байрам - да!

преди 3 години

В Габрово, най-силен на деня продължава да бъде вицепремиерът Томислав Дончев, дясната ръка на премиера Борисов. Иначе изненади няма - шефът на НОЩ Мутафчийски обеща на честващите православния Великден българи "яко да измират", а в унисон с това, бе проведена най-агресивната кампания срещу Българската православна църква от 142 години. Когато обаче наближи края на Рамазана, Мутафчийски предложи на Борисов да отмени извънредното положение, дори и само докато празненствата по този случай приключат.

8

Анонимен

преди 3 години

Ох, на баце вирусчето сладко, без тебе да са ме свалили десет пъти.

7

Анонимен

преди 3 години

Вироса излезна една голяма ойдурма.

6

Анонимен

преди 3 години

Нане, пази си здравето. Нямаш си на идея какво те чака, ако се зарязиш.

5

Анонимен

преди 3 години

Вироса е мнуго упасен бря. Носете маски и са крийтье в мазата.

4

Нане

преди 3 години

Родоотстъпници!След 34 дена протести, ко стана?Изобщо няма увеличена заболеваемост!Тоя цирк с ковида е време да приключва!

3

Анонимен

преди 3 години

Защо не поканите генерал - фигуранта да ги води? Нали не го е страх от ковид?!

2

няма вирус

преди 3 години

бсп веднага да излезне с позиция : правителството забранява , а фигуранта , на балкона с вдигнато юмруче !

1

Активист на БСП

преди 3 години

Що не отложиха Националната конференция на ГЕРБ???!!!