23

Анонимен

преди 3 години

Китайците ще останат без процесори,но имат лаборатория пълна с вируси. Ако може някой да ги остави и без вируси,защото вече са заплаха за севта. Тези дни четох за нтов вирус по-опасен,който вече заразява в Китай. Трябва нещо да се направи с тази вредна държава,да се дезинфектира.

22

Анонимен

преди 3 години

"едно време и България бяхме производители на процесори всъщност ние бяхме след лидерката държава в този бранш"Все едно съм на БКП конгрес.....България КОПИРАШЕ процесори и НЕ, НЕ бяхме след "лидерката", колкото и да ми се искаше.

21

до 26

преди 3 години

Инвестицията за производство на процесор е десетки милиарди , затова няма много желаещи за този бизнес просто да направиш инвестицията трябва да си сигурен в пазара след това че ще ти позволи да си избиеш инвестицията при успех.Поне при съвременните процесори е така , едно време и България бяхме производители на процесори всъщност ние бяхме след лидерката държава в този бранш, но както виждаш вече ни няма никъде. Ако беше икономическо изгодно в днешно време България щеше да сред лидерите в про

20

до 23

преди 3 години

Когато навлезли в телефоните първите им телефони са в дизайн на алкател и блекбери.Естествено не е с операционна система Блекбери и нямали тяхното секюрити.Но са за китайския пазар , а качествените им смартфони за износ са ги разработили доста след останалите лидери в бранша.На практика са се включили доста късно но пък твърдо са си взели пазарния дял.Така че са копирали и от двете фирми дизайна.А в последствие и от от самсунг и апъл при смарфоните.Последните години са само с собствен дизайн

19

Българин

преди 3 години

Нека всички видят истинската същност на световния агресор - САЩ. А Китай вече минаха през няколко кръга санкции. Това май е последния коз на САЩ, с който си изгърмяха всички патрони. А дали Китай ще могат да произвеждат процесори? Те и в момента правят такива. От това ще загубят повече американските компании производители.

18

Анонимен

преди 3 години

Много цензура мноу нещу.Исках да кажа всички азиатци на веро и прах за пранье.

17

До 20

преди 3 години

Хуавей е компания основана преди 33 години и не телефоните им са им били силната страна а сървърите и комуникационото обурудване. А алкател е купена от Нокия а Нокия са закупени от Майкрософт, така че американците разполагат с технологията на Аркател а не Китай.

16

Анонимен

преди 3 години

Нали Китай беше всемогъщ?

15

До 17

преди 3 години

Иначе проблема е ясен, просецори кирин на хуавей са проектирани да се правят върху 5 микроните процесорни плотки на куалком, а само те могат да произвеждат такива плотки техногията е на Великобритания, други фирми могат но 7 микронна, при това трябва да се препроектира процесора за новите основи, но 7 микронната технология не е за топ класа а за бюджетния клас, така кирин процесора няма да е лидер в процесорите.

14

Анонимен

преди 3 години

Китайците окрадоха тегнологиите на френската Алкател и така станаха лидери.Преди 15 години изобщо не съществуваха.Изостанали азиатци

13

До 17

преди 3 години

Китай не е производител на процесори, не защото не могат да ги произвеждат, защото нямаха интерес към този пазар, сега вече ще имат интерес към него но им трябва технологично проектанско време за това, а превъзходството е в 5g e очевидно, но американските компании вероятно ще ги настигнат след две години, но да ги настигнат трябва да спрат да се движат напред хуавей точно война е да спрат временно да бълва научни разработки.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази компания обаче наруши правилото, че Китай трябва да е фабриката на САЩ, вместо това те развиват собствени топ технологии, естествено това е недопустимо. А ще бъде много нагло от китайците ако развият собствени технологии в процесорите, където пазара е такъв, че не може да да има много играчи. Направят ли го, ще завладеят пазара и ще избутат американските фирми и от този бранш.

11

Анонимен

преди 3 години

"американките компании може да се опитат да догонят технологично китайката компания"Ти май не четеш, за да разбереш........китайската компания не е в състояние да произвежда собствени процесори......какво технологично гонене те тресе?

10

Анонимен

преди 3 години

Накрая американците могат да си поемат глътка въздух защото намериха начин да забавят развитие на хуавей поне временно и американките компании може да се опитат да догонят технологично китайката компания която просто не се спираш да бълва технологии, разбира се това стопиране може да им изиграе лоша шега ако хуавей започне да произвежда собствени просецори след време, може да ги избутва от процесорният пазар но риска са го преценили за разумен.

9

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че Западът трябва да доразвие производствените мощности на китайците и за чипове, а след това да си купи въженцето, аплодиран от полезните *** там!Що за късогледство, що за алчност?Китайците ще ви пуснат по пързалката бе ееееей, те вече го направиха, заразявайки с китайската чумa Свободния свят!

8

Анонимен

преди 3 години

Епъл е най-високо оценената, най-скъпата компания в света днес.Америка създава технологиите на света, всичко около нас.Китайците са жаллки копировачи и само се правиха на велики, но много бързо клекнаха щом не могат да крадат американски технологии.

7

ssss

преди 3 години

До АнонименТи apple не ги мисли, къде и какво ще загубят. Наясно ли си, че само печалбата им за 2019 е колкото нашия БВП ? Щял да пострада apple теб какво притеснява това?

6

Анонимен

преди 3 години

Опасност има само за Тиквата, да не остане без чекмеджето.

5

РускиПолуидиот

преди 3 години

До Бай Иван 8Вярно е, но пък Китай произвеждат в пъти по-вече тоалетни чинии и габърчета!

4

Бай Иван

преди 3 години

А много хора се чудят кой и защо купува все още долари. САЩ са все още на първо място по производство на електроника, SMD и чипове.