116

Анонимен

преди 3 години

Не но, не разбирам защо трябва да кривим шапката на Путин?

115

селянин

преди 3 години

А бре, тикви вие си мислите че като се плюнчите тука ще накривите шапката на Путин ли?

114

Анонимен

преди 3 години

До Русофил+Абе, другарю, ти правил ли разлика между "изборна система" и "свобода на избора"?Май не, а?

113

Капитан Колесников

преди 3 години

"Обичам ви много силно", написал офицерът Андрей Борисов, преди да се задуши."-Е,не беше ли капитан Колесников автора,възпят в едноименната песен на ДДТ?

112

Русофил+

преди 3 години

" и там имахме "избори", ама само на ужким" - ми сега бе "товарищ", изборите като не са на ужким, що избирате все една и съща партия да управлява БГ? Или да вземем Англия и САЩ - изборът е между две партии с разрешен лобизъм - Велика Демокрация! "Капиталистическата Демокрация (товарищ) е скрита форма на Диктатура на Капитала. Който притежава, той и управлява" - В.И.Ленин - трябва ли да ти припомням тези доказани истини?

111

Анонимен

преди 3 години

Телата на моряците отдавна изгниха, а Путин още е на власт.

110

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Путин се опита да нахлузи ботушите на Сталин ама са му много големи!"Абсолютно. И най-смешното е, че и това е резултат от пропагандата и промиването на мозъци. То само в една тотално изтрещяла нация може в култ да бъде издигнат масов убиец НА СВОИТЕ.

109

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименПутин се опита да нахлузи ботушите на Сталин ама са му много големи!

108

Анонимен

преди 3 години

До Русофил+Абе, другарю, аз съм живял по времето на Бай Тошо: и там имахме "избори", ама само на ужким. Какъв референдум със 100% военно руско присъствие?

107

Чебурашка

преди 3 години

До Русофил+Отново руските пропагандни мантри да Косово и за Крим. Да не забравяме, че Косово е получило независимост след като е било протекторат на ООН над 10 години. Признато е от 108 държави членки на ООН. И е в резултат от разпадането на Югославия. Колко държави са признали, чу Крим е руски?

106

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДо ЧебурашкаНа комунистите това им е отработен механизъм: когато дойде следващия сатрап, обвинява предния за мизерията в страната и така се оправдава, че са абсолютни некадърници и провали. Обикновено го обвиняват в измяна. Даже и Путин се опита да извърти тоя номер със Сталин, защото го конкурира за най-голям съвременен сатрап, но усети, че хората прекалено са им промивали мозъците с "великата отечествена" и няма да мине номера и вместо това направи църквата дето са заедно.

105

Русофил+

преди 3 години

"Това не дава право на държавите да нарушават конституционния ред в други страни под предлог, че малцинствата им са "онеправдани"" - това, разбира се, е вярно, но по-приляга за Косово, не за Крим. В Крим все пак имаше референдум. Защо "демократичният" и "справедлив" Запад не организира референдум в Косово, а откъсна територията безцеремонно от Сърбия с сила? Ще ти кажа защо: защото някои тогава решиха, че могат да си позволят да управляват Света унилатерално, без да се съобразяват с никой.

104

Чебурашка

преди 3 години

До Русофил+........ Наивният Горбачов се опитваше да прави това...... Стига с тия руски митове за наивния Горбачов, който бил излъган от Запада. Фактите са съвсем различни. Сега ще почнеш да ми обясняваш как НАТО обградило Русия. Руските митове и легенди оправдаващи руската диващина ги знаем.

103

Анонимен

преди 3 години

До Русофил+Светът в по-разцепен на двата познати лагера от когато и да било в историята. Единствената промяна е изместване на геополитическия център от САЩ към Китай, и израстването на Китай като суперсила. Иначе всичко си е както преди да падне Берлинската стена. Само войната се води с по-различни методи. Руснаците вече не са водещи в източния блок. Те се присламчват към Китай, защото техния проект фалира.

102

Анонимен

преди 3 години

До Русофил+Малцинства има навсякъде. Това не дава право на държавите да нарушават конституционния ред в други страни под предлог, че малцинствата им са "онеправдани"България как ще се чувства,ако Турция направи същото заради турското малцинство?А тия оправдания за "онеправданата" Русия вече не вървят: Русия е глобален играч,бъркащ навсякъде където може. Тия сълзливи приказки за това колко е онеправдана руските диктатори ги ползват,за да консолидират населението си и да обясняват мизерията

101

Русофил+

преди 3 години

"ново Ялтенско споразумение със Запада и определяне на сферите на влияние на Русия" - не мисля, че Русия има намерение да сключва каквото и да е споразумение с Запада днес. Наивният Горбачов се опитваше да прави това и остана болезнено измамен. При това, накъде без съгласието на Китай в днешно време. Светът, слава богу, вече не е нито еднополюсен, нити двуполюсен..........

100

Чебурашка

преди 3 години

До Русофил+...... проблемът е в руските малцинства...... Няма руска мерзост, която русофила да не неглижира, обоснове и оправдае, нали? А това, че при разпада на СССР Русия е подписала договори, че няма териториални претенции не означават нищо така ли? Цялата външна политика на Путин е насочена към възстановяване на руската империя и сключване на ново Ялтенско споразумение със Запада и определяне на сферите на влияние на Русия.

99

Русофил+

преди 3 години

Виж сега, по отношение на съседите на Русия, проблемът е в руските малцинства. За разлика от България, която се оказа неспособна да се погрижи за съгражданите си извън граница, Русия няма да си остави "магарето в калта". Това обаче далеч не са имперски интереси. Не бих си хабил езика и за една добра дума за Русия, ако не виждах днешното й безпочвено демонизиране, само защото има "силата" да отстоява независимостта си и да не се подчинява на атлантиците и Запада безропотно, като други държави.

98

Чебурашка

преди 3 години

До Русофил+Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. За вас *** на руски *** е върховна проява на патриотизъм. По точка 1 питай Молдова, Грузия, Украйна.

97

Русофил+

преди 3 години

Чебурашка, изказването ти е несъстоятелно и демагогски-хибридно, просто защото: 1) Днес няма агресивни руски имперски интереси; 2) Руснаците никога не са претендирали, че са богопомазана нация с особена мисия в света - виж, има други нации с подобни претенции; 3) Русия не иска никой да й се подчинява. Тя, за разлика от други държави не си праща високопоставени правителствени лица насам-натам за да казват на дригите държави какво може да правят и какво не........ Така че, успокой се.....