16

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... двамата са в един отбор - проводници на руски интереси.... Веднъж вече го ошамари, ще го направи пак. Тук има и други интереси.

15

Чебурашка

преди 3 години

До Знае се!Знае си кой финансира тия "честни българи", които не са дори и 0.5%. Знае се и кой ги ръководи и нахъсва. Черепа, Маджо, Радев.......

14

Знае се!

преди 3 години

Народа е разделен, но не на две равни части. Разделен е на едни 2-3%, които са организираната престъпност в държавата и подкрепят Борисов и ГЕРБ, а плюят по Президента, И : едни 94-95% ЧЕСТНИ българи протестиращи и искащи оставки на Гешев и Борисов, а подкрепящи Президента. И една незначителна част от психодесни, които надушиха миризмата на власт и сега са полудели от българомразие, туркофилия и русофобия.

13

Варна

преди 3 години

3-*** протестиращи. Гуци, Копейкин и Пинокио. Супер-трио. Айде, ресто.

12

Стамат

преди 3 години

До Две палатки ПротестКъде е втората палатка?

11

Анонимен

преди 3 години

Браво Варненци! Подкрепяме ви! Не се предавайте! Оставка на мутрите във властта! ОСТАВКА!

10

Две палатки Протест

преди 3 години

Метежникът-Фигурант Радев ще ходи ли до Варна да подкрепи двете разпънати палатки ?

9

Слаба БСП опорка

преди 3 години

До по-надолу Дай поне ЕДИН пример за милиардите, които краде правителството !Много лъжете това от БСПето , само да се докопате до властта, че много сте огладнели !

8

Пълно безхаберие !

преди 3 години

До Пълно безобразие !Че кой ти каза, тиквопоклонник, че протестиращите са от БСП

7

S.T

преди 3 години

До АнонименКолко са милиарди, които краде правителството, колко са милиардите, които не стигат до хората, колко слепи трябва да сте, за да не ви пречи това ограбване, а да мислите за 100лв дизел

6

Разходи разхождане

преди 3 години

В София са 100 бона на ден загубите, Варна сигурно са доста по-малко. Но да в хиляди. Пари от данъците на тия, дето си ги плащат в БГ.

5

Чебурашка

преди 3 години

Въпрос на време е Марешки отново да набие Костя Копейкин. Залагам, че до две седмици, ако те са вахноли блокадата ще го ошамари.

4

:(

преди 3 години

Трябва да знаем какви са загубите, които понасят и гражданите, и градският транспорт заради лигавщините на една шепа уж-протестиращи и заради вълчата лакомияза власт и за лесни пари, която е типична за върхушката на левите партии.

3

Анонимен

преди 3 години

kolko e nostuvkata v camping oreli? banite s vani li sa? ima li klozeti?

2

Анонимен

преди 3 години

Такива съобщения трябва да бъдат придружавани с факти -- колко повече време губят гражданите за пътуване?- какъв е размерът на допълнителните разходи на градския транспорт?

1

Пълно безобразие !

преди 3 години

Рекетьорчетата на БСП прекаляват !