248

Анонимен

преди 3 години

Аз си имам пълно чекмедже с ваксини и го пазя с пистолет.Нищо не мое *** фана!

247

Анонимен

преди 3 години

Ние си чакаме американският втечнен газ,тяхната ваксина и F-ките,ама всичко е стелт технология(невидими)Къш от тук,вражеска руска ваксино!

246

Анонимен

преди 3 години

Тя няма да бъде достъпна за българи на никаква цена, така че не се пенявете излишно. казаха за членове на нато не и точка. Ние чакаме американската по $9600 за доза

245

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на руснаците не е преминала фаза 3 изпитания. Пускат я предсрочно за да се тупат по гърдите, че са първи и както винаги без да мислят за последствията.

244

Сакрално име

преди 3 години

Спутник на руски означава "спътник,сателит".Значи,бият ти една ваксинаи ставаш пристрастен,тя ти става пожизнен спътник и няма откачане отнея.Нов синтетичен наркотик,в сравнение с когото Ковид е лек грип?А метадонова терапия помага ли?А-а,забравих!В щурмовщината,с кояторуснаците искаха да бият цивилизованите държави за създаването наваксина,изследванията са вторични,бързината с която се афишираепохалният пробив е водещото начало,тя е първична.Решавай от каквода умреш:Ковид или ваксината.

243

Иво Инджев

преди 3 години

Търсим под вола теле. Как така още никой от над 3000 пробно ваксинирани, включително Катя Путина не са умрели от отровата Спутник В- последна версия на Новичока? А това са скачащите от прозорците медици за което всеки ден пишете. Бият ти ваксината и хоп през прозореца. Така действа отровата на мордор.Ех все по нископлатено и жалко е да си русофобски *** по време по време на 33% спад в отвъдокянския рай.

242

До 291 Ангел

преди 3 години

Те пуснаха вируса в Китай и без ваксина. И постоянно атакуват Китай с вируси. Нов вирус са засекли китайски специалисти който се предава от кърлежи на човек. И ако това не е бактериологическо оръжие здраве му кажи. Пускат заразени кърлежи и чакат.

241

Анонимен

преди 3 години

Вярвам повече на руска ваксина, отколкото на американска такава, въпреки това искам импийчмънт на Радев.

240

Ангел

преди 3 години

Ако Америка беше създала първа ваксината всички щяхте да кажете ,че те са пуснали вируса .

239

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, вземи се успокой. Вчера ти видях "източниците", дето казват обратното на това дето говориш. Успокой се вече, Путин си гарантира доживотен мандат. Няма страшно.

238

Анонимен

преди 3 години

Защо едната е с червена капачка?! Да не би да е само за православни и гейове?!

237

the inventor

преди 3 години

Аз отговорност за това не поемам, понеже е направена за външно приложение, а не за инжектиране оф хаха

236

the inventor

преди 3 години

ами ... то на икономически фашисти не действа щото е правена за друга биохимия, за израел, нещо не знам как точно ще го дадете това на някой ***, освен ако не искате да го правите на Майкъл Джексън сори хаха

235

Есаул

преди 3 години

От Русия вече и хубави мамашки не ща, от водката се отказах отдавна, с руските романси и музиката на Сергей Чекалин ще се разделя малко трудно, но истинският човек трябва да има принципи! Щом поддържат една проста мутра и мафия в България - без Русия, поне докато Путин е на власт! Той е като нашият главанак! Напълнил е големите градове с мънгaли да гласуват за него! Вярвам на президента Радев! Щом той е атлантик и аз съм атлантик! Не ща ваксина, най вече руска! Съветска може!

234

попа

преди 3 години

САЩ - най - лошото здравеопазване да поръчват , че като немогат сами да произведат ще плащат на Русия

233

Странна държава

преди 3 години

Икономиката се крепи на експорт на злато,газ и нефт,суровини,оръжия.Заводите за битова техника и машиностроене след фалита бяха купениот чужди фирми.Освен за въоръжаване,парите за друго,дори за космоса,са ограничени.Възможно е късметлийски да са открили нещо,но съм убеден,че това е пиар новина,която да поизлъска завехналия имидж на великата сила.Много средства и време са нужни за пълнообемно изследване,така че продуктът прибързано е лансиран,а ще бъде купуван евтино от третия свят.

232

Анонимен

преди 3 години

Руснаци пият антифриз и течност за чистачки, а сега вече и го продават

231

Ainstein

преди 3 години

Putin stole it

230

Ainstein

преди 3 години

Putin stole it

229

Ainsteine

преди 3 години

Putin stole it