24

Христо Иванов

преди 3 години

Още чакам обаждане от Маджо

23

Анонимен

преди 3 години

Ние с един приятел решихме да правим приложение което прави онлайн тест за коронавирус. Резултата ще се разбере след като потребителя си плати.

22

До 16

преди 3 години

И идея си нямаме, каква катастрофа е очаквал твоя ментален филм, в който си се вкарал, но света се промени, независимо от желанията на индивида или група такива.Може някакъв сценарий тип заразно зло да ти е било в главата, но мина достатъчно време. Хора умират без време, с еднаква симптоматика съпрузи си заминават в рамките на ден два разлика. Това прави впечатление, особено в информационния поток в който живеем. И всеки приема някакво ниво на реакция по отношение на действителността.

21

Неразбрал

преди 3 години

Ъ-ъъъ, извинявам се, ама не разбрах - платото от морски дарове ли е или некакво друго?

20

(-_-)

преди 3 години

До 15тиСмъртността от тоя нещастен вирус е 0.01 %. Всичко е преувеличено до степен на истерия и масова психоза. Политиката и медицината не бива да се смесват. Тоя пуяк Кунчев е политическо лице, а не лекар в случая.

19

13

преди 3 години

Не знам какво става със заразените, ама умрелите са много

18

Анонимен

преди 3 години

Че то досега нямаше някакъви рекордни бройки на заразените в България. Той Чорбанов го обясни че някои хора са изкарали подобен вирус и заради това не може цялата държава да изкарава вируса за няколко месеца и да се приключи.

17

Хемус

преди 3 години

Доктор Ала-бала премиалните му вървят!Вие мислете как ще изкарате икономически зимата!

16

fF

преди 3 години

С надежда да възкресим умрелите от коронавирус, катастрофи по пътищата и изобщо млади хора, тия гллистти от църквата тайничко провъзгласяват за светец всеки, за който са разбрали че е възкръснал, че те половината катастрофирали тежко възкръсват, някои от тях имат двойни спомени. И атеистите като руснаците могат да възкръсват, това е краят на воннлливатта църква!!

15

И какво се случи?

преди 3 години

И какво се случи?И да няма спад, да не би да се случи нещо катастрофално?Не!Няма и да се случи.

14

До 10 ти

преди 3 години

А колко от тези 3000 умират с дихателна недостатъчност, съсирване на кръв и др. еднотипни симптоми. Не се прави на умен, има лекари на които това им прави впечатление, за това и се обяви епидемия, която порасна в пандемия.

13

Анонимен

преди 3 години

Плато няма...Има дифузно заразяване, а то не се ограничава... Това е истината. Фрашкано е със заразени, които се самолекуват.

12

Анонимен

преди 3 години

Кучев напълни ли чехмеджето , захлеби ли яката а , заглади брадата

11

До 6 ти

преди 3 години

Е понеже си най важния, РЗИ специално ще ти съберат информация, подредят и публикуват. Много е важно, точно ти да се убедиш в каквото и да ти е там наум.А защо твоите въпроси не вълнуват, която и да е медийна мисирка с претенции за разследваща такава, е въпрос с повишена трудност. Но ти си умен и можеш да го разплетеш.

10

Анонимен

преди 3 години

Всяка година в България от усложнения след грип умират близо 3000 души..Каква епидемия?Пазим здравната система? Втф бе, тя нас трябва да пази!

9

Анонимен

преди 3 години

дезифектанти ,ръкавици, маски оборот от началото на пандемията глобално до сега 200 милярда, не борим тестовете

8

х

преди 3 години

Ковид измамата.Умориха абитуриента от Велико Търново с експееиментално лечение. Бащата не е могъл да го види дори, връчили му го в заварен метален ковчег

7

Мнение

преди 3 години

След 1 месец започва учебната година.Ако е присъствено, растежът на случаите ще е неизбежен.Ако е дистанционно, ще стане както с края на миналата учебна година - ниски резултати на матурите и накрая ученикът нищо няма да е запомнил, защото вместо учене използва компютъра с други цели.

6

Анонимен

преди 3 години

Първо Великотърновския случай да се разплете от край до край и ако истината за всичко ставащо там излезе на бял свят тогава ще говорим, до тогава не ви вярваме.

5

Анонимен

преди 3 години

А дано, ама надали.Дифузното разпространение е факт. Комбинирано с неглижирането на проблема от част от народонаселението, бройката на новооткритите, ще се задържи около 200, поне до края на септември. Обаче броя на неустановените е с коефициент 8, което значи че шанса да срещнем вируса остава висок, а с присъственото начало на учебната година, ще влезе в семействата с учениците. А там поради взаимното вирусно натоварване ще доведе до по тежки случаи. Така че няма място за оптимизъм.