49

Анонимен

преди 3 години

да им наврът тиквите на гербавите крадци в тия тоалетни и да пуснат водатазящо народа бил недоволенсъс кюлчета в чекмеджето каквото е останало бързат да го дадат на концесия за по 50 години защото българите са некадърни да стопанисват собствената си земя и аерогарии ли по точно гербаватна по.ми.я заради която страдат и нормалните хора

48

Анонимен

преди 3 години

Да им напишат цената на входа и да ги показват като забележителност на чужденците които искат да разгледат София. Едва ли на друго място има обществен кeнеф на такава цена.

47

Анонимен

преди 3 години

Цената е такава, заради електрониката, както се вижда и от снимките. Архитектът трябва да слезе малкото на земята и да разбере, че такива проекти не са за тук. Той и ако беше толкова добър архитект нямаше да стои в БГ. Спаси София разбира се пак правят евтин популизъм - смятат цената на квадрат без да казват нищо за проекта. Време е вече да разберат, че те са част от общинския съвет и тези неща може да се огласяват преди да са започнати, а не само да стоят от страни и да търсят медиино внимание.

46

123

преди 3 години

А НАКРАЯ ДОРИ НЕ РАБОТЯТ.... ДАНЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

45

НАП

преди 3 години

Който много - А-ка ,,,-ще плаща двойно ! и Който седи повече от 15 мин ще се таксува тройно! Граждани Не се блъскайте МОля!! Требе да има ред ! В противен случай- има храсталаци наблизо!

44

cvbv

преди 3 години

Тези тоалетни са много по-хубави от онези стари смърдящи нужници, с които беше пълна цяла София. Но явно на старите комунисти тази миризма им липсва.

43

Паржо

преди 3 години

Левче за вход в тоалетната е много. Не става мен да ме таксуват колкото леля Веска дето е 140 кила и кат седне пуска по кила тор. Таксата за тоалетни трябва да е според теглото на нуждаещият се

42

Анонимен

преди 3 години

Дупка на двора, барака от сковани дъски... Хмммм... Ако го прави Фъндъка, ще удари едни 20 000 лева за такава конструкция.

41

Ф.С.В.

преди 3 години

За тази сума- ще наредя в Градинката (купя) 2000 пластмасови кабинки и остатъка от сумата ще платя на фирма да ги Подържа (чисти) поне една Година!! ГОВОРЯ за ДВЕ ХИЛЯДИ КАБИНКИ)))

40

Анонимен

преди 3 години

Да си кажат, че фирмата е "Артекс".

39

Анонимен

преди 3 години

За болшевишките ***, разбират тоалетната като една дyпкa на двора и около нея барака скована от крадени дъски. Затова толкова се впечатляват от съвременните автоматизирани санитарни възли.

38

Ф.С.В.

преди 3 години

ЕЕ! Вии пък сега !! --Искате и да работели!! Ама че нахалство! Важното е че ги има ! Едно такова контейнерче- Колкото лимузина чисто нова Мерцедес)))

37

ааа

преди 3 години

Яко. В същото време правят хайки с паяци по кварталните улички и вдигат наред по 10-20 автомобила които са спрели "неправилно" за да правят кинта.

36

Анонимен

преди 3 години

Така става като шопия краде парите на цяла България.От друга страна, цяла България е в София. Софиянци в София вече почти не живеят. Те са из вилните зони наоколо.

35

Общинар

преди 3 години

Тоалетните не бачкат заради граждани на столицата със селски произход които ги почупват. И за милион да ви се направи тоалетна пак ша я счупите. Крайно време е столичаните да си носят последствията от золумите

34

Анонимен

преди 3 години

Имаше пред Народния театърИ сега е в района, просто е изместена в градинката пред х-л Рила.Иначе има доста химически тоалетни и това е факт. В Борисова градина също има тоалетни, при това солидни, само че се плащат. На НДК също има, но и тя е платена.

33

Анонимен

преди 3 години

Така става когато всякакви недоразумения със селски манталитет, решават какво да се прави в София, като Фандъкова и бандата й. Не може от хора расли на село с комплекс за малоценност, да очакваме нещо смислено. Те най-много да кажат, че Шопия е откраднала парите на България.

32

Анонимен

преди 3 години

Тези неща не ги ли решава кметицата? Не трябва ли от нея да се търси сметка?

31

Качо

преди 3 години

Фънфъкова не е знаела за тази кражба, сторено е от дребни общински чиновници и скоро ще ги изпоарестуват. Запомнете, че във високите етажи на властта няма корупция, има я на най ниски нива.

30

Анонимен

преди 3 години

До беэпартиенКакъв ти е проблема, товарищ?