70

к.81

преди 3 години

Би ли си оправил правописа, че се опитваш да кажеш нещо, но не се разбира какво точно. Дори герберите от село са по-добре с граматиката от теб.

69

Анонимен

преди 3 години

Корни Корни, така и не разбра че не те желаят, нека да си вряка :)) Най смешно ми беше, когато се опитаха да яхнат протеста, пълен смях :)) Те тез дето протестират вас чакат, мечти мечти....хахаха.Младите сигурно се чудят в каква среда живеяят, поразровете се в историята ни, и прочетете за Стамболов !!!

68

До 47 и 50

преди 3 години

Само младя премиер с харема, обикновен но съвсем друг човек може да издуха ГЕРБ ако му направите партия безпартиен е чалгаря и костовиста няма да влязат в парламента също и БСП какви 10% те 4% няма да вземат

67

доганя

преди 3 години

Само БСП и ДПС да живее курана и сталин дпс и атака победа

66

идетрибунал

преди 3 години

БСП Е ФУНДАМЕНТА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ,ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОРОЕНИЧАРСТВО,БЕЗРОДНИЧЕСТВОТО!Геополитическите кукловоди са и отредили мястото на масовка за всички антибългарски и антинародни прояви!ИСТИНАТА-БСП НЕ ИСКАТ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ-ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ЗАДКУЛИСТНАТА ПОДКРЕПА НА МАФИЯТА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧВСКИЯТ ЖИВОТ В СТРАНАТА1ИЗХОДА-ТРЯБВА ДА СЕ САМОРАЗПУСНАТ!БЛИЗНАЦИТЕ С ФЕСОВЕ-СЪЩО!ВСИЧКИ ПАРТИИ СЛЕД 89Г БИЛИ В НС ДА СЕ ЗАБРАНИ ДА СА В НС!

65

До 36

преди 3 години

Трябва да си за младия премиер с харема обикнвоен човек но човек който ще промени целия свят искаш ли да променим света ,трябва да се направи партия на безпартийните а не чалгар и костовиста да дойдат кат дойдат ще те крадат той няма да те краде

64

..кой по.....

преди 3 години

....разликата между крадеца и комуниста е че крадеца не може да краде като комунист.....

63

Алллоууу

преди 3 години

НИНОВА ПЪРВО ДА ДАДЕ ОТЧЕТ ЗА ОТРИЦАТЕЛНОТО ЧИСЛО В ПАРТИЙНАТА КАСИЧКА И НЕВЪРНАТИ ПАРИ КЪМ БЮДЖЕТА, КОИТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ ВЪРНАХА. К Р А Д Ц И!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До 50Слави е във физическа, умствена и психическа разруха! Каква партия и какво управление ще прокарва?! Колкото и да се спотайва и да се договаря с Божков, аман от безскрупулни и нагли чалгари!!!

61

x

преди 3 години

Гладен комунист, избори сънува

60

Предизборната

преди 3 години

кампания предсрочна или не вече започна и се очертава като най-мръсната компроматна война в историята. Не знам дали е възможно въобще да бъде надмината в бъдеще.

59

СКОРПИОН !

преди 3 години

"Другарко" Нинова, народа е казал : " Надеждата последна умира! " Нинова тези приказки за децата ли са?! Партията Ви, е най заговорническата партия, от сто години си носи славата! Оставането на власт на ГЕРБ с всеки ден, не се знае да ли е пагубно за България, но ако дойдете Вие на власт БОЛШЕВИШКАТА ХУНТА БКП-БСП със сигурност е катастрофално за България! ПАЗИ БОЖЕ! Каква е тази припряност за извънредно заседание на 13 август, нямаше Ви месеци в парламента и изведнъж се разработихте!

58

Вейхайвей

преди 3 години

Само присъствието вИ в политическия живот на страната е пагубно за държавата другари.

57

Анонимен

преди 3 години

До 61Какви структури бе мишко туй да не ти е номенклатурната помия на червените. Хонг Конг е 10 млн човека има 1 кмет и и туй е .Норвегия има 20 хиляди човека администрация в БГ има 400 000 човека админстрация, че и повече. Със чиновници и номенклатура реформа не се прави

56

Иван

преди 3 години

"Оставането им на власт с всеки ден е пагубно за България", каза тя.Да ама като се върнем назад в годините по пагубни от тях е нямало. Помним !

55

,,,,

преди 3 години

Рибата в морето ,те вече тиган сложили,че и олиото загрели..... Не се ли изтъркахте вече с това искане на оставка? Нямате търпение,ама ще почакате до пролетта.

54

Анонимен

преди 3 години

Но да крадат, БСП са винаги готови.

53

Анонимен

преди 3 години

БСП себе си не може да оправи, камо ли държавата.

52

Анонимен

преди 3 години

Наивниците чакат НЯКОЙ ???Слави да ,,ги оправи. Както ги оправиха с благи думи и обещания Симеон и Бареков !Как един човеек ще управлява без грам изградени структури в страната бе мушмороци?Както царя ли,който никой не го е...ваше. Това е държава ,а не Ку-ку бенд. Ей мозъци примитивни бе,кои ще са управляващите-Маестрото,Годжи и Гъмзата ли ???Популизмът е велико нещо ,стига да има кой да вярва!.....А социализмът си е бита карта,показва го дори и Путин!!

51

анонимен

преди 3 години

Готвиш се Корнело, ама миналата седмица не можа да излезеш от телевизията, заради народната любов! Баси наглата тетка!