8

1

преди 3 години

значи за някои ще има добри лечения за други не. само с връзки става всичко в тази държава

7

До 3

преди 3 години

Ти за Чернобил чувал ли си? Това са последствията от престъпното бездействие . Няма незасегнато семейство или род,за голямо съжаление.

6

Доктора

преди 3 години

Няма "СПАД" на химиотерапиите! Просто заради Корона вируса и зависимостта от т.нар. придружаващи заболявания, пациентите пропускат курсовете на терапия от страх и липса на целенасочена информационна кампания. Всичко това се отразява в изкривената статистика на Здравното министерство, сякаш онко-болните са намалели. А всъщност в кратък хоризонт от време, ще покачи смъртността, защото лечението е прекъснато и са изпуснати безценни моменти за прекъсване на стадийното развитие на онко-болестта.

5

И какво се прави

преди 3 години

Изпращате ги на оня свят.Познавам 6 човека след втората химиотерапия починаха.Техните пенсионни вноски отидоха в държавата, която се управлява от мафия.

4

Хемус

преди 3 години

Ае спрете се бе!На който когато му е писано!Няма да живеете по сто и двадесет години с орлите!Радвайте се на лятото,слънцето,морето и готините мацки!

3

Анонимен

преди 3 години

От къде толкова много онкоболни? Полуготовата храна с Е-тата ли? Плодовете и зеленчуците с ДДТ-то и пестицидите ли? Рибата с живака и радиацията ли? Водата с урана и арсена ли? Чистият въздух зимата, а и не само тогава може би? Спокойният безстресов живот може би? Защо малко над 4-*** измежду 100 човека в България имат рак? Ето в тази насока трябва да работи здравеопазването подкрепяно от държавата.

2

Анонимен

преди 3 години

300 000 онкоболни, това са малко над 4% от населението. Ето това вече е пандемия, а не корона вируса,от който до момента са заболели много по-малко, още по-малко са имали някакви симптоми от който има няма 2-3 хил.човека са постъпили в болница и едва 4-5% смъртност сред най-тежките случаи. А колко % от онкоболните преживяват 5-те години, статистиката мълчи.

1

Хемус

преди 3 години

Онкоболни в България няма!Сега е модерно да имаш коронавирус!Пътеката е по рентабилна