12

Ванина

преди 3 години

Какво конкретно направи държавата за болниците ? Оставиха ги изцяло на самотек - да се справят с реорганизация, снабдяване с предпазни средства, без нужния персонал и от техния недостатъчен бюджет. А по телевизиите се говори, че всичко е наред. И ако наистина имаме пик на болни, ще разчитаме на голяяям късмет.

11

Анонимен

преди 3 години

Всички, срещнали се с вируса, да се окажат по-силни от него!

10

Анонимен

преди 3 години

Леле, ако това е вярно, което се споделя във форума, трагедията е пълна с тестовете и установяване на заразените, ама медиите къде са та се правят на ударени! Препишат данните от портала и това е достатъчно, заработена е надницата!

9

Н.

преди 3 години

..за още по-голямо разрастване на заразата? Пълен абсурд!

8

Н.

преди 3 години

ДртПрч - възможно е само 15 да се покриват по направления, възможно е днес да са получили само 15, не съм търсил обяснение от обслужващия персонал - в случая баща ми е със симптоми и направление от личен лекар - казаха му да дойде пак в четвъртък! Отидохме в 13.20, прозорецът е от 13h до 15h - имало е много хора с направления, които са си заминали, според персонала. Това е още по-притеснително - хора със симптоми ще чакат още дни наред, без да знаят дали са болни - това не е ли предпоставка..

7

у

преди 3 години

проблемът е ,4е не се казва от къде са заразените!! а те май в голямата си 4аст са от един известен курорт?

6

ДртПрч

преди 3 години

До Н.В лабораторията в Св. Марина - Варна онзи ден дойдоха 156 проби от РЗИ-Добрич. Де да бяха само 18!

5

ДртПрч

преди 3 години

Какъв е тоя частен център за хемодиализа бе!

4

Анонимен

преди 3 години

До Н.ето ти бизнес идея.Отвори лаборатория.

3

Н.

преди 3 години

Моля за информация към кого да пиша! В Добрич няма PCR анализ, всички проби се изпращат във Варна. При това, предвидените проби са по едва 15 броя (взимат се в РЗИ-Добрич, днес ни върнаха, тъй като са взели ЦЕЛИ 18 броя), във вторник и четвъртък - за 10 минути, който свари - превари! И това в град с висок риск и много заразени!! Болните се лекуват от гастроентеролози!!! Това в 100 хиляден град! Шегувате ли се, що за геноцид е това??

2

Анонимен

преди 3 години

Защото имат нужда от ПАРИ!

1

Абе

преди 3 години

В София протести,хиляди хора по улиците без маски 17 човека заразени,тоз К19 защо се е позиционирал в Добрич?