153

Анонимен

преди 3 години

Браво на руснаците................мислех, че са изостанали от САЩ и Запада в медицината...............но се оказа, че съм грешил!!!!

152

Един българин

преди 3 години

България няма изчезне. Братушките ще ни я подарят и на нас българите,ваксината. Условието ще е само да не я изнасяме в чужбина.

151

Путин споделя

преди 3 години

Първо ще ваксинирам Чебурашка,която постоянно ме плюе във форумите тук. Обещавам й,че от коронавирус няма да умре.

150

А кога

преди 3 години

Наш Бокич,кога ще сдава парада,че има раирани дрешки костюм го чака

149

Зозо

преди 3 години

А новата Волга кога? А Су-57 кога? А МиГ-35 кога? А свръх-мега- невидимата ракета кога? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) То тва ваксината да не е боб да вариш? :))))))))))))))) Смешна работа :))))))))))))))))))))))))))))))))))

148

Ко4ан

преди 3 години

Руската ваксина действа на 100%. От всичко друго можеш да умреш, но не и от корона.

147

Анонимен

преди 3 години

След болната щерка на Путин ще се "васкинират" Р.Радев, ***, Т.Ерменков и Сидеров :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Абе къде е Сидеров? От как му опростиха 100000лв. гаранция никакъв го нема :)))))))))

146

Кромуел

преди 3 години

Да я пробват на модера дето трие с пърцала по цял ден

145

Смех...

преди 3 години

Предлагам първо русофилите в България да се ваксинират с тази ваксина. По този начин те ще докажат предаността си към Русия. Оцелелите ще продължат борбата...

144

Анонимен

преди 3 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна в петък ще закупи 15 000 ваксини. Всеки,който иска да се ваксинира безплатно може да заповяда!

143

Ха-ха-ха

преди 3 години

Русия е майстор на новичока, така че който я опита трябва да е много смел...

142

Анонимен

преди 3 години

Живи и здрави, евала за ваксината, но това е обикновен грип!

141

Анонимен

преди 3 години

Направата на ваксината срещу туберкулозата също не е било лесно и се случило тук в България. Ако САЩ произведат ваксина и я предложат на нас, ще бъдем ли сигурни в нейното действие и въздействие. Аутистите се увеличават, дали е заради ваксините, никой не знае и не може да се докаже, тъй като засяга нервната система.

140

фалшива новина

преди 3 години

Щом е руска, вероятно е фалшива новина...

139

Чебурашка

преди 3 години

Путин отново показва, че човешкия живот в Русия не струва и пукнат копейка. Решението е чисто политическо. Преди ден Росздравнадзор отхвърли искането на Асоциацията на организаците по клинически изследвания, която обединява руските фармацевтични компании, да се отложи държавната регистрация на ваксината до завършване на третата фаза на криническите изпитания. СЗО също напомни на руснаците, че има определени процедури преди да се регистрира ваксината.

138

Антон

преди 3 години

Г-н Путин, това е игра на руска рулетка. Може би пак разчитате на късмета си, но тук става въпрос за живота и здравето на стотици хиляди дори милиони хора. Прочетете по руските блогове, всички учители и медицински лица са в ужас след като са били уведомени, че новата ваксина ще бъде "доброволно" задължителна за тях.

137

Анонимен

преди 3 години

Колкото беше вярно за жертвите и заразените от вируса, толкова и за ваксината.Както се казваше в един виц: "А, е та, значи хич не е ...."

136

Анонимен

преди 3 години

явно са по претупали тестовете за безвредност на ваксината, дано не се окаже че вредите от нея са повече от ползите, за съжаление това със сигурност ще може да се установи поне след 1 година

135

Анонимен

преди 3 години

Ето затова България трябва да бъде с РусияРусия с всичко с справя

134

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах каква е връзката между новината за пробите на ваксина в Русия и тези коментари долу.Най-вероятно пишещите тук се нуждаят от спешна психиатрична помощ ако не е късно.Къде е здравното министерство на България да засече тези хора по ИП адрес и да ги въдвори в клиниките - това са опасни хора.