64

Не ще при Немцов

преди 3 години

Тихановская се усети, че кукловодите - нейни и на мъжа и - имат нужда от сакрална жертва. Тя не пожела да влезе в тази роля и потърси спасение в Литва.

63

ЛЕВСКИ КАЗА БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

До ЛЕВСКИ РЕЧЕ ЕВРОПА... .тъжно ,тъмно ,гадно ...Еми няма гей паради ,няма еднополови бракове , няма наркомания ,няма шмъркания ,няма линии , няма 30-40 пола ,*** ....Как няма да Ти е тъмно ,гадно ...?

62

Анонимен

преди 3 години

Щатите са адски гадове ,трябва да страдат много !

61

ЛЕВСКИ РЕЧЕ ЕВРОПА

преди 3 години

колкото по-близо до Русия, толкова по-тъжно, тъмно, гадно, страшно, депресивно изглеждащите блокове, винкелите стърчащи още загрозяват прекрасната ни родина. Много са ни дали, но платихме и прескъпо. Досвидание ...

60

По план е!

преди 3 години

Физпуск на Бел АЭС - майдан!Енергина пуск - преврат!*** от Москва да не забравят какви ги пееха и как "уволняваха" белоруски министри за неправилни връзки с Европа!Щяха да им купуват тока от "изнесената революция". Забравиха!

59

Анонимен

преди 3 години

Не съм стъпвал в Беларус, камо ли пък да съм живял и поради това не мога да коментирам как се чувства средностатистическият гражданин. Лукашенко е старо КГБ-йско куче и със сигурност не е демократ по душа. Но дали точните хора да го заменят на поста в една несигурна ситуация и в държава, граничеща и твърде зависима в икономическо отношение от Русия, са един влогър и неговата жена? Може да са големи симпатяги, ама имат ли представа как аджеба биха управлявали тази страна?

58

Всъщност

преди 3 години

В статия от Гардиън какво очаквате да прочетете? Народът отказвал да повярва на резултатите от изборите... И кой го казва? Народът, който е над 9 милиона души или една малка част от народа, която е изпълнила площад в Минск и има право да си изкаже несъгласието. Разликата между неграмотните хора преди и сега е, че преди просто приемаха, че са неграмотни и не говореха глупости. А сега същите, но вече прочели някоя теория във Фейсбук, започват да я защитават като истината, която само те знаят.

57

Анонимен

преди 3 години

А за нашият диктатор който също фалшифицира изборите, контролира медиите и бандидтства на воля, западът мълчи.Докато Тиквата е послушен и слугува на Америка ще го пишат демократ и радетел за свобода и просперитет.

56

Да си спомним

преди 3 години

Имаше един сръбски министър председател Зоран Джинджич, който го застреляха в Белград. Когато НАТО бомбардираше Сърбия и хората стояха въпреки падащите бомби на мостовете в Белград, той дезертира в Париж от където призоваваше сърбите да си свалят гащите пред натовските войници. Сега избягала в Литва и призовава, всъщност кой призовава? Съседна Украйна цъфна та върза след майдана.

55

Анонимен

преди 3 години

Хайде пак, платените пасквили от "Марика за България" и Сорос!До болка посватите шаблони на западната пропаганда...Дете, което изправило косата на лукавия?!?Абе тоя коса няма, плешив е. Ако нещо му е изпратила тази, може да е висчко друго.Диктаторът изкара спец частите и япометоха, та чак в Литва се спря. Той и Лукашенко не е цвете, но тези захаросани рекламно-дизинформационни статиийкин от западната пропаганда са просто смешни.

54

Атанас Велмазов

преди 3 години

Тази е най-жалкия кандидат за президент в историята и 20% не може да събере хахахаха.....

53

Анонимен

преди 3 години

Аман от вашата пропаганда....

52

поредната машА 2

преди 3 години

в центъра на Минск посред бял ден в понеделник прибраха най-активните в общо 6 (шест) камиона - я е имало 1000 човека общо на протеста я не. 6 автобуса с полицаи очистиха центъра за 30 мин. биха протестиращи на едно кръстовище - бяха се хванали за ръце стотина скупчени и викаха, след първите 3-4 удара се разбягаха и това беше. повечето легнаха на земята и крещяха "убиват ме" докато ги снимаха с телефони.голямото геройство да идеш да ритнеш полицай и да побегнеш. пробвайте го това в Щатите.

51

Анонимен

преди 3 години

Белоруснаците да погледнат какво стана с Украйна - от просперираща държава със силна икономика, сега е една клоака, управлявана от Мафията.

50

поредната маша

преди 3 години

тя вярвала, че била избрана - като Гуайдо.избягала и била на сигурно място - като Гуайдо. сега очаквам да обявят санкции и да блокират сметки на беларуски държавни фирми в чужбина, уж за да прехвърлят наемници да правят "революция", реално 85% от парите се крадат както даренията за белите каски в Сирия, чийто организатор платил за сватбата си с единия координатор от фирмената каса и после си плащал заплата и т.н. пак от там.

49

Анонимен

преди 3 години

Новия мит, създаден от ***.И защо тази кифла, след като разръчка нещата в Родината си, избяга в Литва, а остави народа да яде бой от палките.

48

сравнението

преди 3 години

Драскачите започнаха ежедневното лъскане на бастуните!Какво задължително не направи Батка,а то е,че не попита белорусите искат ли да станат като България-от добре развита държава да я направят задният двор наЕС-най бедната държава в съюза!Сравнението показва на какво ниво сте евроатлантическилъскачи!

47

Анонимен

преди 3 години

Че Лукашенко е диктатор си е такъв, но не е последния в Европа - Путин, Ердоган и фамилия Алиеви в Азербайджан по нищо не му отстъпват.

46

Анонимен

преди 3 години

Всъщност тези протести прекрасно обслужват Путин, така Лукашенко ще бъде принуден да търси подкрепа и услуги от него, в замяна на разширено руско влияние и дори частична интеграция на Беларус в състава на Руската федерация. Като за начало Кремъл ще натисне Лукашенко да подпише споразумение за свободна търговия.

45

Анонимен

преди 3 години

Беларус е в руската сфера на влияние, там промяна няма да има или поне не докато Путин е президент на Русия и води твърд курс към частично възстановява на империята на глупостта СССР - това е истината, останалото са джендърски простотии.