21

Анонимен

преди 3 години

Ти с колко долара заплата си, че дириш моята?Аз по времето на Жан нямаше как да съм добре или зле, защото бях студент.

20

Анонимен

преди 3 години

Заплашени са най вече слабите държави, като най слабата от тях за сега остава България.

19

Анонимен

преди 3 години

Снимката показва едно - пари се печатат лесно, криптовалута - не. Не криптовалутата (също така злато, сребро недвижими имоти и др. активи) поскъпва а хартийките поевтиняват и се обезценяват. Бъдещето е на криптовалутите ама на евреите не им харесва да нямат контрол там.

18

Анонимен

преди 3 години

Най-новата снимка от чекмеджетата.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми като гледам новините главният проституиращ инспектира магистрали, а по-дребните проституиращи - ходят на море, щото е август и парламента не работи. Лошото е, че проституират за наша сметка, а нискочели аграрни кадри като теб обвиняват хората, които протестират срещу тях.

16

Факт

преди 3 години

Стигнахме Зимбабве по прпизводство и БВП. Чакаме само цветът ....

15

V

преди 3 години

До бл.134 в Зап. паркAaaaa...!!! Люлин се води ,,широк център ,, 6000 ? :))) Само да видиш кви обяви пускат ;) И Виница се води гр. Варна :))) Само и само да те измамят

14

Елемаг

преди 3 години

Нали за това го "измислиха" тоя "вирус".

13

Анонимен

преди 3 години

Причините за "опасния" вирус започнаха да излизат наяве:)))) ***.

12

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Мачкай, бай Корронна тая ***..5000 евро кв.м в Люлин

11

НЕКОЙ

преди 3 години

Сега вече схванахте ли за какво е измисленият вирус?! За да се приберат спестяванията.

10

Анонимен

преди 3 години

Днес бг, пишете какво става с проституиращите, не им ли дигнаха катуна

9

Смях

преди 3 години

До анонимника 5,6. Май най-добре си бил при Жан. С 5 долара заплата...

8

Анонимен

преди 3 години

Накрая дойде 2019 и си казахме вече куршум не ни лОви. Но след нея дойде и 2020 с вируса и окончателно клекнахме в киреча.Така, че хич да не ни плашат с нищо.Видели сме и две и двеста, а кой знае още колко има да видим, понеже кога е било бял ден за сиромаха?Нас тези новини са ни като закуска, да му мислят онези, които не могат да спят нощем да мислят за милионите си.

7

Анонимен

преди 3 години

После през 2014, дойде мигрантската криза, идил,*** и пак ни завлякоха към киреча.Минаха две години, три и тъкмо бяхме позабравили за разните кризи, накупихме си плоски телевизори, Q 7-ци на изплащане за 50 години, тръгнахме на море у гръчко, че я глей колко близко било, и даже свикнахме да ходим всяка година за 1 седмица и да пестим цяла година, за са се покажем баровци за 7 дни.

6

Анонимен

преди 3 години

Не щеш ли най-накрая доживяхме кoпaнapитe Костов и Стоянов да се упражняват и те на демокрация във властта. Продадоха летището на Гад Зееви, а другите важни заводи на други гaдoвe и пак затънахме в киреча. И тъкмо св бяхме позарадвали, че сме част от ЕС, 2008 дойде световна финансова криза на надутият американски балон. И съответно, пак в киреча.

5

Анонимен

преди 3 години

После дойде войната в Близкия изток, Саддам нападна Кувейт и доларът скочи спрямо лева и петролът, също.А за нас остана сеира и скъпите долар и петрол. Тъкмо я позакърпихме, БКП пак дойде на власт официално и Жан почна да обещава РМД-та, акции и приватизации.Накрая го изгониха с камъни, а дошарът достигна 3 000 лв.

4

Анонимен

преди 3 години

Е, че то откак се помня, все нещо не е в ред.Преди натовците клатеха Варшавския договор да го съборят и нямаше ток, по време, когато работеха 4 ядрени реактора. После нямаше кибрит, после свещи и после събориха Съветския съюз и Варшавския договор и изгря милата демокрация и цъфнахме и вързахме.Казваха ни да търпим и да стягаме коланите, докато построим демокрацията.

3

Ние сега сме на дъно

преди 3 години

А ако по развитите страни в Европа започнат да мизеруват тука ще приключиме!

2

Анонимен

преди 3 години

''Самонаетите също са уязвими, тъй като те обикновено разчитат на малък брой клиенти и вероятно нямат достъп до правителствените програми за подкрепа.''Е това казва истината.Според предишния *** на финансите Горанов,тези хора са маргинали,имат под 30 000лв годишен оборот и за тях няма никаква помощ,нищо,че си плащат данъците и осигуровките.