9

ЦИНИК

преди 3 години

Квото и да стаа мислете му гражданята.Язе на селу ни без раута ни гладен ша остана.Ни без пари ни без ракия.Ко има безработица и глад са надявам да поевтинее платената либоф.Иначе могу лошу иде щом мързеливите селяни дека избегаа по Софето и Филибето почнаа да си идът на селу та да пълнат торби и багажници начи рабутътъ не е на добре.От преди ич са ни вястваха.

8

Анонимен

преди 3 години

Вече във вълни ли измерваме всички явления? Направо във вълново общество се превръщаме. Вирусни, 5G - вълни, вълни от безработица. Бая вълни (или вълна) се насъбра. Кога ще ни стрижете, като стана на въпрос?

7

Анонимен

преди 3 години

Ще има

6

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

А втора вълна на коронята

5

Анонимен

преди 3 години

Абе сега с маски,догодина с костюми като ни сипят от корона-20.А по-догодина с корона 21 ще трябва на Марс да се преместят тези дето ще оцеляват....Иначе стройте си не пречите,ама кой ще ги купи тези жилища?

4

Чиновник

преди 3 години

Тия кeлeши от "бизнеса" е крайно време да разберат, че за НЕТНА месечна заплата 1200-1500 лв. могат да си позволят само нискоквалифициран труд.

3

Анонимен

преди 3 години

Аман от разбирачи като тоя! Защо той не се заеме с друг бизнес вместо да топли стола в измисления Национален център по не знам си какво.

2

Тиквата

преди 3 години

Казва в Комюнике от Главната Квартира в Барселона, че България просперира. Магистралите отесняха. Хората се чудят как да си изхарчат парите. Всички ни завиждат и хвалят.

1

Анонимен

преди 3 години

Мярката 60/40 е за фирми които имат хоризонт за края на кризата,щом не се възползват от нея това показва,че ни очакват масови фалити и повсеместна безработица,изобщо близките десет години се очертават повече от ЧЕРНИ!