43

Анонимен

преди 3 години

А безумната цена от 130лв. тестове за двама ученици и родителите и три отрицателни колко излиза 4*4*130=2080лв.кой ще я плаща още първия мес.ще фалират семействата....А може просто всичко да си продължи дистанционно и да не рискуваме безумно живота, здравето и финансите на и без това малкото сем.отглеждащи тук децата си.

42

Анонимен

преди 3 години

Експерти! Пази, Боже! И после като ми направят безплатен тест, това ще ме излекува ли?

41

Анонимен

преди 3 години

Кои са тези експерти дето успокояват децата? Конспирстори, които не вярват във вируса или вярват в дезинфекцията на хартия? Или са за стадния имунитет? Много интересни хора значи

40

Светозар

преди 3 години

Ако Стаматов е прав и в едно училище ще има по пет - десет заразени на ден, това не звучи много добре. В същото време присъствено и дистанционно обучение трудно ще става едновременно. Учителят изкарва примерно седем часа присъствено и после седем дистанционно. Как ще стане това ?

39

Ванката

преди 3 години

Бе то да бяха кръчми и хотели, щяха да им решат проблемите, пък то - училища, деца и образование... Иначе и 30% увеличение щеше да има, и по +1000лв. на калпак за учител месечно, и 60/40, и нови стаи, нови чинове, нови компютри...

38

анонимен

преди 3 години

Учениците спокойно да влизат в клас , а учителите? Над 70% са на възраст над 55 години.

37

Анонимен

преди 3 години

По-добре работодателите да удължат платения отпуск на работещите, за да имат повече време да гледат децата вкъщи.

36

Мнение

преди 3 години

Родителите нямат избор.Ако не искат да пускат децата на училище, ще трябва да ги гледат и да работят едновременно. А дистанционното обучение много добре знаем какво представляваше.А ако родителите пуснат децата си на училище, за да имат и повече време за работа, трябва да се молят всеки ден детето им да не се зарази с вируса.Икономиката или здравеопазването - едното трябва да се жертва за сметка на другото.

35

Ели

преди 3 години

При 5-10 случая на ден, на училище ще бъде вече късно да се реагира. Това ще са няколко хиляди на ден заедно с контактните, при 5% процентна смъртност и липса на медицински кадри. Да не говорим, че при такъв брой заразени ситуацията ще е неконтролируема и болните ще нарастнат експоненциално.

34

Ми...

преди 3 години

...да си пратят децата две-три години сами. Да се поучим от техния опит. Ако няма починали, след пет години ще пратим и нашите!

33

Totenkopf

преди 3 години

Хахахахах тези ако са експерти, то аз съм Императорът на Свещената Римска Империя!

32

6

преди 3 години

Месеци наред спаха ! Нищо рационално и от здравното ! Вижте чуждия опит !

31

Анонимен

преди 3 години

Да се върнат могат, ама чак да е спокойно ......

30

спокойно

преди 3 години

ама с маски

29

Анонимен

преди 3 години

ас ште се варна в клас оште на есен заштото ми престой бал и ште бада стодент в унсс икономика. балгариа има нужфа от ученици като мен с такав интелект и диплома. все пак ние сме бадештето поткрепете ни!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте,голяма част от хората го изкарват без проблеми и с много малко оплаквания,но има и такива който прексрват в болница и много тежко състояние месеци наред и не забтсвяйте става дума за деца и ще издържи ли здравната ни система и може ли някой да каже колко ще бъдят смъртните случай .Полужението е много по сериозно от това да ходят на училище.И кой поема риска.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе вие сте психично болни бе как ще ги пуснете в клас трябва децата да си седят във вкъщи там е най безопасно за тях!

26

Д-е Хаус

преди 3 години

Вие сте луди, ще раболеете децата! Да си стоят вкъщи!

25

Анонимен

преди 3 години

Експерти някой друг път, то затова сме на това дередже - навсякъде калинки-експерти. Като пламнат училищата, кой ще лекува всички болни? Лекарите дето и към момента вече изнемогват ли и дето като цяло са вече кът?

24

Анонимен

преди 3 години

Като знаеме какви експерти "калинки" са навсякъде, хич не им вярвам. Всички дето за нищо нестават се водят експерти.