16

Fenasi Kerim

преди 3 години

До 20Разбира се война с християнска страна ще сплоти народа. Първо Aya Sofya сега гърците. Те гърците са лоши хора както всички останали на този свят но си гледат интересите. Жалко за Турция. Аз гледам какво става там благодарение на Twitter, страшна корупция, милиарди се изливат за глупости а народа мизеррства. Платени журналисти, *** на коментари, цензура. Няма абсолютно никаква разлика с положението в БГ.

15

Анонимен

преди 3 години

Турците трябва да решат съдбата си светска или строго религиозна!

14

Aliosman

преди 3 години

И halk tv. Тя е на алеви, но малко се гледа. Само от тях и CHP активисти. Иначе, да, само с кавга с Гърция ще сплоти малко народа. Пробва със Сирия - не хвана дикиш, пробва с Либия - и там. Арабите са против него, а той си е от братството - само те го обичат. Трябва война с християни. И то скоро. Патаклама с Гърция. Това е. И да окупира няколко острова. И без това са много близо до турския бряг, а и са били османски. Тогава ще има картбланш да дрилва за газ.

13

Ром'с

преди 3 години

Лошо е жените да нямат права,но и е лошо и да имат много права.

12

Анонимен

преди 3 години

Ама най-големия проблем на хората в България е, дали дъщерята на Ердоган искала Истамбулската конфекция или не я искала,просто световен проблем разбираш ли,тц,тц,тц,брейййй!

11

Пиш!ката

преди 3 години

До 9 Няма такова значение каква е какво има в джобовете в ляво и дясно от нея !!

10

Fenasi Kerim

преди 3 години

Много са религиозни от партията на Ердоган но хванаха техни хора как играят хазарт в Грузия. Близък до управляващите има хотел с хазартни игри в Южен Кипър. Имат две телевизии които са критични към Ердоган. Tv2 и Fox. Всичко останало е за Ердоган. Дори СНН Тюрк. Тотална цензура.

9

Анонимен

преди 3 години

До 10 разбира се този коментар си го позволяваш само в рамките на р България?

8

Анонимен

преди 3 години

Тези хора не ме вълнуват тази държава... За съжаление те се вълнуват от нас

7

Fenasi Kerim

преди 3 години

Ердоган се е побъркал, прави сравнения с продажбите на хладилници. През 2000 година се продали еди колко си хладилници, днес имало ръст в продажбата на хладилници с 30%.Това е било показателно за покачване на жизненото равнище. Всъщност през 2000 година Турция е била 62 милиона а днес е 83. Имало ръст. Затънаха в дългове, зетят му е напълно неадекватен. Не разбира нищо от икономика. Сега са готови дори на война с Гърция само за да обърнат общественото внимание към друга посока.

6

ГОЛЯМА ПИШКА

преди 3 години

САМО ЧОВЕК С МАЛКО БУБУ МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА КОМПЛЕКСИРАН, ЧЕ ДА ИСКА ВСИЧКИ ДА ГО ХАРЕСВАТ. НИЕ С ГОЛЕМИТЕ ПИШОНИ НЯМАМЕ ТОЯ ПРОБЛЕМ - НАС НИ ХАРЕСВАТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИСКАМЕ ИЛИ НЕ.

5

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Виждате ли победоносно-вдигнатия юмрук на снимката ми?Да - палец нагореНе - палец надолуТози победоносен юмрук е символ на победата над народа над МАФИЯТА ГЕРБ. ПАЛЦИ ГОРЕ! +++++++++++

4

Fenasi Kerim

преди 3 години

Следя медиите, турски и български и за съжаление не виждам никаква разлика. Голяма част от медиите лижат там дето слънце не огрява. Бойко се хвали с магистрали, Ердоган с магистрали. А в Турция нещата са много зле. Особено след последния спад на лирата минималната работна заплата в Турция е по ниска даже от тази в България. 500 лева е. Една лира 20 стотинки.

3

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Информиран от ПИК каза, че Бойко е наместника на Бог на Земята.Това са сериозни неща! Ей!

2

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Същото е и в отношенията на сем. Доган.Както всички разбрахме от ИНФОРМАЦИОНННА АГЕНЦИЯ ПИKня, новата жена на Емир Доган има нови БОНБИ и явно ги е показала нейде, както твърдят Нидялко Нидялков и кьопавата Баба Ива.

1

Анонимен

преди 3 години

А какви са отношенията в семейството на Тиквата?