618

50

преди 3 години

ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ДА СЕ НАБИЯТ ПРОСТИТУИРАЩИТЕ !!!КАКТО В САЩ ГЕРМАНИЯ И БЕЛАРУС ЗА ДА НЯМА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ ОТ СТРАНА НА ЧЕРЕПА БИБИКЯН И ХВЪРЧИЛОТО!!!!!!!!

617

Анонимен

преди 3 години

Абе какъв хаос всявал? Направо разцепи държавата.

616

Петиция за импийчмън

преди 3 години

https://peticiq/281330

615

Анонимен

преди 3 години

Радев е продукт на партията на Луканов, Жан Виденов, Станишев. Нищо не сътвориха, безвремие и реална разруха. Сега приказките за лека нощ, ГЕРБ са рушили, са само в пропагандата във форумите. Реалността е различна.

614

дедо Натю

преди 3 години

Кой е дошъл?

613

Анонимен

преди 3 години

Много наивници гласуваха за Радев приемайки перманентно мрачната му физиономия и борсушкият му характер за признак на сериозност, отговорност и далновидност.По същия начин руския мужик гледайки Путин бъркат физиономията му на недоразвито малаче с миловидно, безобидно и добродушно диктаторче, игнорирайки това, че на неговата съвест тежат десетки и стотици хиляди убити сирийци, чеченци, украинци, руснаци, грузинци, холандци, малайзийци,...!

612

джо

преди 3 години

до Байфидан. Трябва реално да се оцени обстановката.Радев по никакъв начин, не може да бъде упрекнат за сегашното ни дередже. Колко правителства направиха ГЕРБ? Що народ се упражни и след толкова напъни, ние сме на същия хал, като преди 10 години. Виновни са си гербавите щото 90% са некадърници. А некадърния винаги търси някой друг да му е виновен.

611

Анонимен

преди 3 години

До гост. Е, сега от теб разбирам, че правителството е незаконно избрано.

610

Реалист

преди 3 години

До 638. Няма значение, идва ББ. Бас държа, че подобни писанки си правил много пъти и в предните години. Е, и?

609

Байфидан

преди 3 години

до джо. Чини ми се не си глу.пав човек, ама защо и ти толкова елементарно, че като не харесвам радеф задължително хоресвам Винету. Е, много плоско бе, колега. А написаното си ми е добре, разминаването в някои от думите е от софтуера.

608

Анонимен

преди 3 години

Кои нато страни, тия дето ни тикат на война с Русия ли, и къде ведяхте вие демокрацшя в САЩ, примерно

607

Анонимен

преди 3 години

Абе,че импийчмънт на Радев няма видите е повече от ясно,ами дайте да хвърлим заровете,докога ще оцелее вожда - слънце? (А) До края на седмицата? (Б) До края на месеца?

606

джо

преди 3 години

до Анонимен 636. Поради членството ни в НАТО, на нашите офицери се налага да покриват определени стандарти на Английски. Това е нещо сериозно и няма никакво съмнение за хората които покриват съответните нива. Даже 90% от сивото вещество на Радев да се изпари, от него ще стане по- добър пожарникар от Бат Бойс.

605

Анонимен

преди 3 години

Някой чувал ли е или виждал фигуранта да говори чужди езици?!?!?

604

Пешо

преди 3 години

Оставка

603

джо

преди 3 години

Бай Фидане, не се тревожи. От нашия Винету, твоя вожд, съм доста по грамотен. Нали знаеш поговорката : По дрехите посрещат , по акъла изпращат. Ами Бат Винету в момента , заради АКЪЛА го изпращаме. А ако ти имаше акъл, изобщо нямаше да пишеш, прочети си добре писаното.

602

Байфидан

преди 3 години

До джо. Ама ти си по - неграмотен и от Винету. Пише се манипУлации и малкия му пръст е с непълен член. Та преди да се плочи шанс научи граматиката, не ще акъли от такива като теб.

601

джо

преди 3 години

Я по тихо моля! Много слънчасали има тука, къде сте тръгнали да сравнявате Плевнелиев и Радев. Тоз комсомолец ако беше читав, щеше да се кандидатира за втори мандат. Нали Гербаджиите го махнаха, защото за него щеше до гласува само Десито. Бойко и Цецо се покриха и изтикаха напред Баба меца. Нали видяхте какво и се случи на изборите? Даже с все маниполациите не можаха да се опрат и на малкият му пръст. Герб трябва с достойнство да си признае времето му изтича.. Извинявам се, те такова нещо нямат

600

Анонимен

преди 3 години

зеления миризлив чорап, фелдфебела на бсп, разединителя на нацията, льотчика предател - вън от президентсвото!

599

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев прекара цял мандат да се репчи на Русия и да защитава пътя ни към ЕС. Радев прекара целия си досегашен мандат да създава раздори вътре в България.По-делата трябва да се избира, не по външния вид.