10

агапит

преди 3 години

Гърчугите си го заслужават! Измислиха хиляда причини...та Кюар...кодове ,та ПСР тестове...та полицейски час..та маски на открито....та незнам си какво още!!!! Докато не свалят всички ограничения и не отворят всички гранични пунктове.....няма да стъпя в Гърцията!!!!! Малаки непоръбени!

9

Анонимен

преди 3 години

Това е за пред тия дето пускат вируса.Ако кажат няма в Гърция веднага ще им пратят ковид да си имат.Докато не си вземат рекета няма да спре вируса.Пуснат е нарочно и ще изчезне изведнъж накрая.Това е бизнес,ще махнат ковид-19 и ще пуснат ковид -20.

8

Анонимен

преди 3 години

Ех тия гърци. Играят театро за пред бай *** за да може бойко да му затори чалготеките.Ильомините и рептилите и те се радват че *** ше го карат да си мие ръцете.

7

Анонимен

преди 3 години

Гърците активно търсят баланса, между малки поражения за организираното общество, и що годе някакъв туристопоток.Гарантирано ще имат загуби и по двете направления, а дали ще са доволни от баланса, ще се разбере по късно. На разбора.

6

Анатаоли

преди 3 години

Каквото и да правят пак ще си ходя на почивка там .. Това са нормално мерки за повечето държави

5

Анонимен

преди 3 години

и гърците си го търсят, като боко

4

Анонимен

преди 3 години

Нашите са на къмпинг по кръстовищата тази година. Занесете им басейни

3

Ха-ха-ха

преди 3 години

Болни, но вече и гладни...Какво очакват тия?ЕС пак да налива пари при тях?Няма от къде скъпи хитреци.Хем ще преболедувате, друг начин просто не е открит, хем ще гладувате, защото спряхте туризъм, транспорт, услуги и търговия, все неща свързани със свободното движение на хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Къде сте бе бг елита? Големите , дето си мислеха, че ще им се молим да не ходят в Гърция. "И 1000 дни карантина да има, ще я изкарам и пак ще отида" беше казал един клошар от форума тук. Ходи сега 1000 дни в на м... п....а! Алчни лицемери такива

1

Police

преди 3 години

Който кихне на публично място се застрелва веднага.