64

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Черноморският туризъм трае 2.5-3месеца, големите комплекси са отживелица от соца, за какви традиции може да се говори?И защо се поддържат хотели, предимно големи или комплекси, където цялата дейност не е повече от 3мес., за разлика от съседите, където е 5-6м. Те са обречени.Ако парите се дават на малкия туризъм, в десетките красиви места на България, които приемат гости почти целогодишно, тогава би могло да се говори за бранш с традиции и гостоприемство. Но те са извън полезрението. Защо ли?

63

Анонимен

преди 3 години

"Всички хотелиери, с които разговарях, си дават сметка, че сънародниците ни са взискателни и очакват лично отношение, ако щете и ухажване"----Странно, че трябва да ходят в Гърция, Турция и т.н., за да го получат. На територията по някаква причина се уважават чужденците, дори и да са прошляци и изобщо да не харчат.А после се реве по медиите "подкрепете българското". Вие, дрОгаре туроператори и хотелиери - подкрепихте ли българите? И защо тогава изобщо очаквате нещо в замяна?

62

Анонимен

преди 3 години

Предишната министърка Кобилкова не успя съвсем, но тази авджийката ще съсипе докрай остатъците от БГ туризъм, ще ми говори за накаква шопска селата, няма такива де..били в управлението

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонименточно така за много от големите хотели работещи с международни концерни този сезон е нулев...но те бързо ще се съвземат.защото все пак оперират с компании,които въртят милиарди...а не като бай ***,който разчита предимно на тарикатлъка и балканската изобретателност!в този смисъл милиардите,които бяха приготвени за българия ще отидат в джобовете на чужди субекти...

60

Анонимен

преди 3 години

Големите хотели разчитат само на чужденците, които тази година ги няма и е нормално да затварят, то даже е нямало смисъл да отварят.

59

дедо

преди 3 години

ПОчивка и туризъм се въведоха скоро ,за да си дава всички свободни спестявания работническата класа за седмица-две. Богатите са свободни и почиват цял живот!

58

Анонимен

преди 3 години

Защо хотелите не работят.Имат басейни.Да отглеждат риби и раци.

57

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

В ресторанти идват началници полицаи, адвокати и д.р., да ядат и "пият на корем".Ресторантьори пък, често са "ухо" на Полицията и дребни престъпвания на Закона им се разрешават.Много объркана работа, да знаете !

56

fffff

преди 3 години

Нали уж плажове били пълни, пукали се по шевовете ... само че някои хора не могат да осъзнаят, че пълен плаж не е равносилно на пълни хотели, ресторанти и пр. допълнителни забавления, които се ползват от туристите в обикновени години. Защото една част от тези пълни плажове се пълни от хора от близки населени места до курортите, които просто идват на плаж, пекат се и си тръгват на същия ден. Щото или нямат средства, или ваканция, или не им се рискува да спят по хотели. И плажуват масово уикенда.

55

Анонимен

преди 3 години

До БГ туристоще седмица две ще е така в созопол и после все едно бомба е паднала...да го беше видял созопол май и юни-призрачен град.май,юни и септември са месеците,които се посещават основно от западни туристи и такива от бившия ссср.затова отидат ли си "пренебрегваните" българи на 20 август,сезонът е дотук...има няма месец и 10 дни.

54

Анонимен

преди 3 години

1 на 50 хотела спазва изобщо някакви мерки, за ресторантите важи същото.

53

Анонимен

преди 3 години

Да фалират, а тази Калинка е като гладна кокошка, просо сънува

52

Анонимен

преди 3 години

Плажовете от петък до неделя са препълнениДа не се оплакват много много

51

Анонимен

преди 3 години

Който иска да пожъне без да е посадил - това му се пада! На ЕС не му минават тези!

50

БКП

преди 3 години

До Кака ДанчеЖънат без да посадят!

49

Ха-ха

преди 3 години

Къв туризъм ви гони бе герберунгели, догодина няма да има чужденци нито българи!!!Никой няма да дойде на Бетономорието и фекалните води, освен да видят подпорната стена в Алепу!

48

Анонимен

преди 3 години

Не ми пука за туризма. Дано чуждия да отчете спад със 100%Варварите да си стоят в западна Европа!

47

Иван

преди 3 години

До 40 Срам ме еНефтени разливи целогодишно в Световния океан, водещи до екокастрофа, ние за еднократно акане сме се закъхарили.

46

преди

преди 3 години

До Педро от КаракасЗападните ни туристи идваха да спестяват пари на черноморието....а сега-

45

Анонимен

преди 3 години

Ран-Ът успяха в крайна сметка...