71

Анонимен

преди 3 години

Ко стига бе секяннин?Тепърва заразата набира скорост 12 трупа на ден след месец ще са по 129

70

лекар пенсионер

преди 3 години

Хайде стига вече с лъжите че омръзнахте на народа ,серсеми! Не се ли накрадахте не се ли налапахте вече?

69

ПроСоТо

преди 3 години

като стана отново дума за тоя пусти "ковид" са сетих:-Ананиев изпълни ли съдебното решение да обяви подробности във връзка с прословутите маски от Китай?..Ще кажете:-Ама той вече не е "здравен министър"..Добре,но съдебното решение визира точно ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР,който и да е той!..Защото делото не е "от частен характер"!!Та? Ако е изпълнил,къде е публикувал данните?..А ако не е,защо не е ПОДСЪДЕН за неизпълнение на съдебно решение,както повелява Закона?Некой наясно ли е?

68

Анонимен

преди 3 години

До СатираНе се е понапълнило, а се е препълнило с кухоглавци. Предложих вече на един да дойде да ме посрещне пред болницата и да ми обясни, че няма вирус. Ако има и други мераклии, заповядайте. Ще ви се отпсувам, от 300 метра около къщите ви ще почна та до вас самите,. нещастници.

67

Анонимен

преди 3 години

До АК-47И какво? Да не би да я произвеждат и да я предлагат за продан? Дрън-дрън...

66

Анонимен

преди 3 години

До xДа бе, многооо отдавна. Да ти припомня ли ЦСКА - ЦСКА 1948, феновете се бяха сгъчкали един до друг като копърки в консерва.

65

x

преди 3 години

До мдааНяма мачове с публика от много време насам.

64

мдаа

преди 3 години

Мачове с публика , дискотени и като капак цялата страна се тресе повече от месец от протести ,на които се вика и свири и.... процентите на положителните тестове постоянно намалява от 5-6% . За последните 3 дни са 3.3% 3.7% , а днес 3.1% при положение , че доста от тях се правят в т.н. огнища . Доц. Мангъров май излиза , че е прав като казваше да се омешат младите и да се пазят старите и болните .

63

Handel

преди 3 години

Ваксина от Боярищник. Гарантирано после ниакви болести вече не могат да те прихванат.

62

Handel

преди 3 години

Показа се малко слънцето и всякакви вируси почнаха дяа изчезват. Бoko сигурно всеки ден ходи в църква и пали свещички да се развали пак времето.

61

1

преди 3 години

всички комунисти с руска ваксина

60

АК-47

преди 3 години

Хайде, руснаците регистрираха официално ваксина срещу COVID-19, а ние ще даваме милиони за нещо в Еврогейския съюз, което още не е създадено. Защо не се вземе отношение за тази ваксина?

59

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

58

Простестър

преди 3 години

Слабо действате другаре, трябва да крещите по-силно на площадите, за да фърчи слюнка надалече !

57

Най-

преди 3 години

Най-недисциплинирани са бабите и дядовците в старческите домове, щом там има бум на заразени и починали. Като не слагат маски и не спазват дистанция, пък кой знае и какви купони организират. ;)

56

Анонимен

преди 3 години

Измислени вируси = гоуема работа!!

55

Сатира

преди 3 години

И тук се е понапълнило със *** който вярват че грип няма, и е политически. Грип има, и доста хора си отидоха от него. Не се ли вземат навременни мерки, лекарства, лечение си е животозастрашаващ!

54

Хемус

преди 3 години

Какви мерки искаш да се спазват на плажа бе!?Вятъра дето циркулира ли ще те зарази,солената морска вода,кварцът в пясъка,ултравиолетовите лъчи на слънцето!*** ли си или на такъв се правиш!По-добре не стъпвайте на плажа,да да,че това лято водата е перфектно чиста,като не идвате да си сваляте кирта!Няма вирус,има финансово-икономически схеми

53

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми увеличения брой на починалите е следствие на това че се допусна заразяването в няколко старчески дома, и това е в следствие на неадекватните действия на НОЩ, сумати ресурс изхарчиха за КПП-та ограждения по парковете и всякакви глупости, а не им мина през главата да насочат повечко ресурс именно на местата където са рисковите групи

52

до 52

преди 3 години

Отивай там при протестърите, там при твоите хора...