36

Анонимен

преди 3 години

Колко пострадали има от театрото на Бойкикев-Маджо!

35

Анонимен

преди 3 години

Споко, сега ще ги вземат в Делтагард!

34

Анонимен

преди 3 години

Червения Тик.воч фигуранта е виновен

33

Факт

преди 3 години

БКП отдавна го няма, а някакви от онези 80%, още вярват в приказки за наивници, даже гордо заявяват, че те са най-близо до истината. По-скоро са най-далече от истината.

32

ДПС

преди 3 години

непротивоконституонствувателствувайте!!!!Повеке!!!

31

Анонимен

преди 3 години

До 34Много се радвам като видя някой да споделя моето и вероятно най-близкото до истината мнение......Дано сме повече иначе ни е спукана работата! Който вярва че в България има независими партии от БКП направо да си слага въжето и да скача! Докато не се изстърже тази червена проказа от българската политика редовите българи добро няма да видят!

30

ПроСоТо

преди 3 години

а ако АГЕНТ "Сава" е толкова важен за нацията,то...тогава да,да го охраняват!..И да го охранват!..така или иначе сме свикнали потурнаци да ни яхат..

29

ПроСоТо

преди 3 години

добре де,пак го ударихте на "бекапейци и и останалите"Е,аз си направих труда да проверя ивижте какво излезна за НСО:-"Тя осигурява охрана, специализиран транспорт и пропускателен режим на граждани заемащи или заемали определени висши държавни постове, членове на семействата им, чуждестранни гости с особена важност за страната и др"..Та са запитах:-Лицето "амет демир доган" кога е заемало "ВИСШ ДЪРЖАВЕН ПОСТ",като "президент",или "премиер",или "председател на НС" ,та НСО го охранява?

28

до 32 и 33

преди 3 години

Много се радвам като видя някой да споделя моето и вероятно най-близкото до истината мнение.

27

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаха на тия гавази остана ли им престиж за уронване, голям майтап. Закриваааай!

26

ПроСоТо

преди 3 години

и отново никой така и не посмя да попита:-ЗАЩО НСО ОХРАНЯВА ЕДНО ЧАСТНО ЛИЦЕ?!?!..-Какво е записано в РЕГЛАМЕНТА на тая служба?Некой направил ли си е труда да се поразрови?..сега на неколко СЛУЖИТЕЛИ ще им "дръпнат ушите",но с това нема да се даде отговор на въпроса:-ЗАЩО НСО ОХРАНЯВА ЛИЦЕТО "ахмет демир доган"?!По чие решение и по чие НАРЕЖДАНЕ?!..И по какви МОТИВИ?!?!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Служител от Националната Служба за Охрана се изгаври с българското знаме. Този небългарин трябва да бъде осъден и да върне всичките си заплати........Българското знаме не означава абсолютно нищо (само едно парче плат трибагреник) ако България не ти е в сърцето! Не се живее със символи и паметници ако в сърцето не носиш България! А това че са го уволнили не е зле и напълно заслужено!

24

Анонимен

преди 3 години

как дисциплинарно наказание бе, действията им са криминално престъпление и трябва наказателно преследване, съд и затвор, какво е това дисциплинарно наказание.ЦИРКАДЖИИ

23

Анонимен

преди 3 години

До До 6 от 1Може да не е пръчка-бомба дръжката на знамето,а да е с остър предмет или автоматично да излиза нещо от пръта,това също е опасно,тези момчета са обучени как да охраняват хора и това им е задачата и работата за която им плащат,а не да се занимават с вашите политически интриги и глу-пости,за които тези момчета нямат никаква вина!Хайде стига,оставете момчетата на мира и ги върнете на работа!

22

Анонимен

преди 3 години

Служител от Националната Служба за Охрана се изгаври с българското знаме. Този небългарин трябва да бъде осъден и да върне всичките си заплати

21

До 6 от 1

преди 3 години

И например какво да има в пръчката-бомба,която да не избухне пред тях,а зад тях???Супер умно!Това са хората,които трябва да пазят държавността в България,а не да я поругават!!!И правилно,почва се от най-високото ниво надолу по веригата,щом не са научили подчинените си на каквото трябва!А специално за изпълнителя уволнение е най-лекото наказание!

20

Totenkopf

преди 3 години

Чучелото радев защо още не е закрило тази "служба" ? Личи си, че доган и пеевски го държат за орехчетата.

19

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Мутрите!ГЕРБ наложиха мутренски модел в цялата държаава!Сега е по-зле от 90-те! Тогава държавата нямаше сила да се пребори с мутрите, а сега държавата са мутрите!

18

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов бягаш по тъча към популизма..Иначе сладко омайно приказва..

17

Анонимен

преди 3 години

Тези двамата няма да гласуват за ДБ