121

Анонимен

преди 3 години

Не ти щем постните пици,бе човеко,от 30 години държите хората в България на постни пици и те вече избягаха зад граница,където не им предлагат постни пици,а реален добър стандарт на живот!къш

120

sorry

преди 3 години

ТОЗИ СМЕШЕН И НЕУСПЕШЕН БЪЛГАРСКИ ФИНАНСИСТ,ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ВЯРВА И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЛАВНОТО ЛАПАНЕ НА КОРЕМ И ДО ОТКАТ,ЧЕ НЕЩО Е НАПРАВИЛ И НЕЩО Е СВЪРШИЛ!ПОСТНА,ДЯНКОВА ПИЦА ЗА ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ!

119

Анонимен

преди 3 години

Дразни ме как този провален министър се изказва, сякаш имаше успешен престой тук. Напротив, той тотално се провали. Оряза всички социални бонуси и докара хората до мизерия и отчаяние. За него хората, които съществуват са източник на излишни разходи. Най-добре всички да изчезнат, тогава разходите биха били нулеви. Заради неговата мизерия хората започнаха да се сапозапалват. Минаха няколко години и те му вземат интервю, той едва ли не да ни съветва какво да правим... Аз съм потресен.

118

az

преди 3 години

сега почна да говори за малкия и среден бизнес и да не се строяло магистрали , ааааа са сетиш моЙ , докато беше на власт и се разкарваше спицата в ръце из парламента не мислеше тогава така както сега нали ???

117

Анонимен

преди 3 години

Върни парите Борисов.

116

Анонимен

преди 3 години

Долу Бприсов.Уууууууууууууиу.

115

Смях!

преди 3 години

Някой спомена "феодален старец". Този *** е автор на тези сакрални дули! Не знаеше установеното словосъчетание "синодален старец". И понеже се отнасяше за БАН, един професор го покани на канадска борба, да пробва БАН-ски старец! В поканата беше споменато, ако иска да доведе и началника си! Ясно кой! Е, борбата не се състоя, разбира се!

114

До озверявам

преди 3 години

Може да си образован, но това че си химик, разбира се те прави и нобелов лауреат по икономика, по всичко личи. Или в ЛГУ двете бяха заедно в специалност

113

H

преди 3 години

Ще видим началото на следващата година като реално почне кризата кво ще става.

112

IY

преди 3 години

Явно всичките специалисти седят по форумите и затова няма кой да оправи държавата :) Пуста психология, едно добро нещо дето някой е направил не помним ама лошите и след 50 години ги рецитираме

111

Озверявам!

преди 3 години

До LanАбе пикльо, ти твоето килийно образование с моето ли ще сравняваш? Завършил съм ЛГУ и навсякъде съм се представял добре! Вършил съм неща, които преди мен бяха постигнати в две лаборатории в света и то на други континенти! В Калифорния един добре поставен американец ми каза: "You're Walking Encyclopedia Britannica!". За да получавам с моя 42-годишен стаж пенсия от ?240! И някакво оленце да ме поучава!Море, че окнем и я най-сетне!

110

Тоя

преди 3 години

Крадец имате смелост да го показвате.

109

До 111

преди 3 години

И аз стоях на отворени прозорци през зимата, щото парното беше надуто на макс и нямаше регулиране, ама в другите части на България тук-там парно са имали. Питай селяните как са се одимявали с дърва и въглища. После миризливата нафта. Пък до 1972 как са се събирали 9 000 лв. с мизерните заплати, само вие си знаете.Не сравнявай 9 000 със сегашните след 50 г.Цяла България работеше за София, ама докато издържи.И не издържа.

108

Турну мъгеларе

преди 3 години

АКО ЧЕТЕШ ТОЗИ ПОСТ ,ТО ТОГОВА СИ БЕЗГРАНИЧНО И ЛОГИЧНО МНОГО ***!!!

107

Анонимен

преди 3 години

Крадеца Дянков кога ще върне 173-те милиона лева откраднати от здравната каса?

106

Анонимен

преди 3 години

Чака ви тежка зима.Но тя няма да е тежка за Б.Б,А.Д,Д.П и много други като тях.

105

Феодален старец

преди 3 години

Значи нафталинът не мори вредителите, щом този пак се показа! Извод - действайте с плесници, не с нафталин!

104

Превод

преди 3 години

Парите са при нас, ще Ви гледаме как се гърчите зимата.

103

Чака Ви

преди 3 години

Чака Ви тежка зима....

102

Анонимен

преди 3 години

Див капитализъм.Това е демокрацият в България.Бедните по бедни ,богатите по богати.На Балканите не сме за демокрация.Причината е че сме много алчни.Това е генетично заложено в българина.Има алчни хора,които превръщат своята ненаситност в иструмент за собственото си унищожение.