43

мрънкала такива

преди 3 години

Софиянецът отново показва че не иска да възприема нещо извън познатата гама сиви тонове на панелки или пейзажна рисунка на Кремиковци. Похвално.

42

Анонимен

преди 3 години

Много красиви рисунки. Не мога да разбера за какво мрънкат загубеняците. Да си украсят сами подлезите като не са съгласни с естетиката. Аман от проклета същества...

41

мдаа

преди 3 години

някой е излъгал цялата община че тези крещящи комиксови рисунки са велико изкуство .но така става като няма конкурси и компетентно жури -ще духаме таратора и ще плащаме за това

40

бг

преди 3 години

вместо грозни измишльотини плод на дрогирани мозъци, по-добре щеше да се направят репродукции на най-прочутите български живописни творби -на майстора ,венев, бараков , златю,паскин,иван милев и пр. защото хората нямат време да ходат по галерии , а така ще ги приемат подсъзнателно. Сега виждат наркотични фантазии

39

пременила се мара

преди 3 години

графитите са хубаво нещо но миризмата на урина си остава!

38

Анонимен

преди 3 години

Преди време се говореше, че в повечето графити са вплетени цифри и други кодови знаци, които осведомяват откъде може да се купи дрога.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Защо да бъдат глобявани собствениците на частни жилища, след като "графитаджиите" не са им искали разрешение и са окепазили собствеността им нощем?Вместо да пазят от гнева на два милиона софиянци стотинаталигльовци-уж-протестиращи, патрулиращи полицаи да ловят злосторниците, които повреждат чужда собственост и ако те са под 14 г., родителите им да заплатят почистването. Тези над 14 г. могат да чистят сами онова, което са надраскали.

36

Анонимен

преди 3 години

Хубаво,общината обаче да си влезе в задълженията и да почисти драсканиците по обществени сгради а на частниците да им бъдат наложени глоби че дори външните врати са изподраскани на кооперации и то в централна София.Фандъчка го е ударила на уволнение,хубаво оправдани е и е короната нищо да не прави!

35

Анонимен

преди 3 години

Без бадана беше грозно, сега вече е страшно!

34

Анонимен

преди 3 години

Да направят пейзажи,натюрморти,физическа красота,исторически сцени,за да създават наслаждение и спокойствие у хората минаващи от там,а не грозен,агресивен и дразнещ кич,който да разваля настроението на хората и да ги псуват!

33

шоп

преди 3 години

Е нали скоро ще правят голям ремонт на Ц. гара, всичко ще отиде зян.

32

Анонимен

преди 3 години

Супер са

31

Чочо

преди 3 години

Дай му на българина да мрънка и да се оплаква

30

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте този агресивен и грозен кич!Това е адски грозно и агресивно,може да доведе хората минаващи от там само до депресия и да ги дразни грозотията,нищо друго!То бива,бива,ама поне малко чувство за вкус,естетика и красота трябва да имате,ху-ли-гани!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Не става въпрос за това, че са "западняшки" шарениите, а че са грозни. Има и добри графити, които са си изкуство. А това на снимките не е изкуство, а цапаница. Не е необходимо творбата да е шарена, а оригиналността на автора не може да се състои в изпъъкналостта на очите на персонажите. Това е лош вкус. Драсканица без душа.

28

хаха

преди 3 години

До дизайнерМоже и Румба да ти пускат ако искаш?

27

Анонимен

преди 3 години

Ууууужас!Много са им грозни,агресивни и депресивни рисунките,имам чувството,че някакви психопати са ги рисували,ужас!Вместо да създават наслаждение,спокойствие,красота,те излъчват агресия и грозота!

26

vlady

преди 3 години

Заслужават по 100 удара със стерилна палка на голо на човек както и да възстановят за тяхна сметка оригиналния вид на подлеза.

25

дизайнер

преди 3 години

Щеше да е по-красиво, ако бяха изрисували палатки. Много, много сини палатки и да звучи песента на Коцето "Палатка". Много урбан и емблематично щеше да е!

24

Тц тц тц

преди 3 години

Давам 800 лева дарение за графити артисти ако от тия 8 поне 4 извадят чисто свидетелство за съдимост без присъди за хулиганство, кражби и наркотици.