13

Анонимен

преди 3 години

Каскетя е виновен!Излага България!Горките честни бизнесмени!Гешев оставка!Хахаха!

12

Анонимен

преди 3 години

Мутри, вън.И започнаха да излизат мутрите на площада и техните подизпълнители от Отровното трио, Пинокио Иванов.

11

Анонимен

преди 3 години

Осъждат ни многократно и всяка присъда ни казва едно - в процеса на правораздаване органите на съдебната ви система вършат престъпления и опорочават правосъдието. И след толкова пъти осъдителни присъди в Страсбург и огромни суми, които плаща държавата на престъпници, заради магистратска некадърност и безотговорност, пак същото. И така е, защото няма механизъм на магистратите да се потърси сметка за щетите, които нанасят на държавата с действията си.

10

Анонимен

преди 3 години

И тоя като Божков се цанеше за власт.

9

Тези двМата

преди 3 години

Са топ крадци на България. Много бледнеят пред техният подвиг. Купиха работещо предприятие с 3000 + работника разпуснаха ги те са работили 40 години по живачни зали и нямага бели дробове, разпуснаха ги тпчно преди пенсия всичките и не им дадоха стотинка и заплати даже след което пеодадоха всичко за скрап. И отидоха на русалка да си живеят...тез....не са хора...да знаете. Те приличат, но не са!

8

Анонимен

преди 3 години

че са престъпници и заслужават съд, това е безспорен факт, обаче целия този цирк не е да ги осъдат, а парите им да отидат при Баце и каскета

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Всеки в тази държава има права, включително и разследваните и обвиняемите. Ако искаме да сме нормална държава, органите на правосъдието също трябва да спазват законите. В Страсбург ще ни осъдят, и няма да се произнесат че Баневи са невинни. Това, за което в Страсбург ще ни осъдят е, че нашите правораздавателни органи се държат безобразно и извън рамките на законите, което е факт.

6

Анонимен

преди 3 години

Не, че не заслужават да са в панделата, но сега остава и да осъдят България тогава ми е много интересно що ще каже главния каскет?

5

Анонимен

преди 3 години

Ако Баневи осъдят България за милиони, длъжностните лица които са виновни за осъждането ни в Страсбург каква отговорност ще понесат. Може ли до безкрайност да вършат едни и същи неща, за които ни осъждат без пропуск и нищо да не последва. Добре, нека съдят хора, извършили престъпление, но не можаха ли да се научат, че факти и доказателства по делото, както и обстоятелства от личния живот на разследваните, не трябва да се огласяват, както и да се произнасят присъди преди съда да се е произнесъл.

4

Анонимен

преди 3 години

Да си ги вземат в Брюксел, или където е там този съд. Да им дадат предприятия за фалиране, да им позволят да построят на тяхното крайбрежие и да за градят достъпа до плаж, и да не чуваме за тях повече.

3

Банев смешна коса

преди 3 години

Условията по затворите са нечовешки факт!

2

Да върнат парите

преди 3 години

На покойният ми бащс.Ще ги го*я до дупка.

1

Анонимен

преди 3 години

Долу Хунтата!Хахаха!