7

................

преди 3 години

Днес.бг - вземете сменете тзи снимка, че я позлвате за всеяка новина свързана с вирус в детска, градина, в крайна сметка, всеки един родител, чието дете е или е било в в тази детска градина я рапознава. Аз ако съм на управата на градината, такъв иск ще ви заведа за злепоставяне на името на градината и уронване на авторитета на същата, че ще ви дойде ... точно където трябвада го усетите.

6

(-_-)

преди 3 години

Напротив, по начина, по който се използват на улицата го увеличават!

5

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Колкото и да разсъждавата за напред или встрани - маските намаляват риска от заразяване, проверено е на практика.А за това, че са прекрасна среда за вируси - понаучете малко биология и медицина.

4

Анонимен

преди 3 години

Без аутопсия не вярвам!

3

Анонимен

преди 3 години

Едни приятели се заразиха от Ковид, съдейки по симптомите. Изкараха го цяло семейство с две малки деца. Пожелали да изкарат тест, но се отказали заради високата сума (180лв). Не знам какво става с парите от Европа за Ковид - ама мафията на ББ е ясна. Та, цялото семейство си го изкара на крак. Не е било приятно но сега са съвсем добре, били са без обоняние за 3-4 седмици. За мен тези новини са напълно ненужни - все едно пишат, че еди кой си е изкарал грип.

2

(-_-)

преди 3 години

Всичко, което се прави спрямо този вирус е неадекватно и няма нищо общо с науката и здравия разум. Върха на дивотията са тия маски.. Освен нос и уста, хората имат и очи! Някой виждал ли е как се киха с маска? Просто посоката на капките се изменя встрани и вертикално. Осен това хората постоянно ги пипат така както са се напоили с прекрасна среда за вируси и бактерии.. Тури му пепел!

1

Анонимен

преди 3 години

Ами нормално. Това си е вирус. Всеки може да се зарази. Лошото е ,че се лъже поголовно за смъртните случаи. Поне 90% от обявените не са починали от този вирус. Всичко е една огромна лъжа.