532

Ти ще си

преди 3 години

До Обесен или убит?Ако те изкарат на светло, дали ще си толкова кръвожаден, а мишке?

531

до Народен съд

преди 3 години

За какъв Народен съд мечтаеш бе Сър! При Новия световен ред, който ще бъде установен след Космическата война срещу враговете на Свободния свят ще има Военен трибунал, който ще се занимава с националните предатели, а Народен съд е сатанинско творение на кремълските тирани, по чиято заповед беше избита българската интелигенция и заменена с чалгарите на кич-комунизма. бг

530

НЕШО

преди 3 години

ТОЙ *** до ушите лъжец застава и само злобно плюе другите.Какви тежки решениякакви глупости говориш.Само раздаваш пари на който ти падне на калпак ,за да те обичат,ама се видя,че никой не те обича.Ти братиньо на МАДЖО сикаджията,на АНТОН ПАШАТА сикаджията се качвай на корабчето на ЦВТЕЛИНА и дим да те няма!8

529

Анонимен

преди 3 години

Най лошото че полиция и ГЕШЕВ прокуратура охранява мафията ГЕРБ,такова нещо не се случва и в банановите държави Африка и т.н.СРАМ.

528

Странджата

преди 3 години

Ръцете на Баце трябва да целувате бе мутри с мутрите ! Ако беше твърд и изпълняващ закона досега и помен нямаше да има от вашите сигански катуни ! Събирайте се събирайте се Прецедента се оказа много добър сводник на Короната ! Колкото по малко лентяйстващи *** толкова по добре за България !

527

Анонимен

преди 3 години

Стига си искал оставката на Радев,спрете се,спрете да действате силово,с насилие, народа масово ви мрази,ако свалите Радев си заминавате веднага със сигурност!

526

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

525

Анонимен

преди 3 години

Хората са в капан!Ако протестиращите победят,ще има отмъщение за страданията причинени от ГЕРБ на хората,ако Бойко победи,ще има насилие и терор,срещу протестиралите и осмелилите се да казват истината в лицето на управляващите!И в двата случая,губещи и страдащи,ще са хората!

524

Народен съд

преди 3 години

Народен съд за всички.Радев е за затвор като останалите!

523

Анонимен

преди 3 години

Не искаме революция, така не се правят промени. Така се създава анархия.Искам реални промени, а не постоянно плюещи протестъри, платени или заблудени да ми казват кое е право и кое не е.Президента в това отношение доказа, че работи не за България. За всеки друг само не и за народа.

522

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен558 *** дерас, бързаш да си кликнеш сам палец нагоре.

521

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепям протеста. Тези хора са агресивни и нагли. Нищо хубаво не очаквам от тях. Напротив по-лошо ни се пише. В тези компромати срещу Бойко може да повярва само малко дете. Има си избори и ако не можете да направите програма и да убедите хората, да гласоват за вас значи нямате право да искате оставки.

520

100%

преди 3 години

Абсолютно сигурно е, че между протестиращите няма нито един протестър, който да е българин-европеец.

519

бай Ставри

преди 3 години

мъдуратуре, като си отиде в *** мутрата и ти пътуваш за там! Ще преживееш народната любов. Все някой ще те издаде кой си

518

Анонимен

преди 3 години

До Чeбурашкамного дълъг сериал. докато завърши забравяш началото.

517

МЕЧО ПУХ

преди 3 години

сутрин като се събудя сътворявам света, вечер го разтурям ,за да мога на сутринта пак да го сътворя.

516

Анонимен

преди 3 години

ББ за какви генерали говори: та това са полицейски шефове, които не могат да се сравняват с генерали от армията: обучението на офицерите може да се сравнява с това на студентите, учещи в "цивилните" ВУЗ-ове и те безболезнено отиват на работа в "цивилни" предприятия. Обучението във ВМШ, сетне преименувана в Академия на МВР е строго специфична: курсантите още в началото се привикват да гледат на хората като на "улицата",която може да се мачка и да се бие, пребива и осъжда.

515

Анонимен

преди 3 години

Притеснителното поведение на Хр. Иванов при разговора за Маджо показва, че все още не е станал изпечен лъжец като бат Бойко, но натам е тръгнал.

514

Тошо

преди 3 години

Значи работата е свършена както трябва....това е чудесно, ...... а как трябва .....това е втори въпрос , а той май се таксува по друга тарифа, щото отзад не виждам нещо оцеляло, а да не би така да е и другата работа....!?!

513

Анонимен

преди 3 години

Тоя пребивава в някаква своя, паралелна реалност.Хората го заплюват, той вика - утринна роса пада.