43

Z

преди 3 години

Манипулация без край... Лошото е, че прекалено много хора вярват и целта ще бъде постигната.

42

Мари6

преди 3 години

Банално, ами като се мре ще мрем. За народа никой не се интересува така или иначе. Нали искат да се чисти светът. Постигат го по един или друг начин. Всичко е с краката нагоре !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Ко да ви кажа в БГ зимата ще се мре ама от вируси и глад .

40

2-ра серия

преди 3 години

на жалката глобалистка комедия започвадокато не сринат икономиките с тази измислена пандемия все ще има нови вълни

39

Анти-либераст

преди 3 години

Защо е тая гнусна либерастия та ги е страх толкова да кажат реално какво се случи на жабарняка?!Истината е че оризниците прииждаха на талази и понеже носят пари за да изкупуват фалиралия жабарняк, властите не ги спираха. А уродливите мизерни оризници точно това им беше в плана, да заразят всички икономики по света, за да не са единствените те засегнати. Та, те с радост идваха и носега заразата със себе си. Истината е че корумпираната алчна либерастия си самозатри икономиката.

38

Анонимен

преди 3 години

До ОФ... и след помощта на Русия, в Бергамо умря 10% от населението.

37

Граматиков

преди 3 години

"Италия е скиптична"?? Ашколсун, Нелче! Да живее българската журналистика.

36

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчМда, стадния имунитет. Имаше изследване в Италия по този въпрос. Имунитет имат около 10% всеверна Италия и около 0,5% в южна. Толкова по въпроса с имунитета и онзи капацитет със 70%

35

Анонимен

преди 3 години

До sss"След 1 час с такава маска на жега ще умреш от липса на кислород, не от друго"Ами - не. Този слух го разпространяват антимаскърите, фактите са други.

34

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрч"Ами в Италия си направиха стадния имунитет, изгоряха им сухите съчки"Какъв стаден имунитет те гони - смъртните случаи са концентрирани в северната част.

33

ДртПрч

преди 3 години

Пази боже от такива "мъдреци"!Ами в Италия си направиха стадния имунитет, изгоряха им сухите съчки и вече всичко е наред.

32

Стария рокер

преди 3 години

В Италия няма да мине , този номер, пак! Колкото и да са много парите на Сорос, ще свършат. А пък идва видьов ден - 2. 11. ! Тръмп , изберат ли го, курса с вируса ще се промени!

31

Анонимен

преди 3 години

Ние си нямаме Конте и Тръмп но пък си имаме Бойко Празнократунов и само той ще ни спаси като си подаде оставката и влезе в затвора барабар с каскета и мафията си. У нас няма да има нито втора, трета, пета вълна защото толкова сме обезверени че вируса сам ще си тръгне от нашите земи.

30

Зоро

преди 3 години

нощните барове и училищата остават затворени. Маските и социалната дистанция са задължителни. Но лятото в Италия кипи с пълна сила - хората излизат, хапват по ресторанти, отиват на почивка и продължават с живота си. А това изглежда като чудо, особено в сравнение с държави като САЩ и Бразилия, където пандемията още е извън контрол.

29

Третата вълна

преди 3 години

Напълно естествено е наесен,когато приключи туристическия сезон да има трета и с най-голям брой заразени вълна.Важно е какво ще каже СЗО!Там е иглата.Там е и конеца.

28

Анонимен

преди 3 години

До ГаменДобре казано. С едно допълнение - *** го очаква сблъсък с реалността след 2-3 месеца, ако продължава във същия дух.

27

Рамзан Кадиров

преди 3 години

"Почти цяла Европа потъва под втората вълна..." ама почна туристическият сезон и италианското правителство заповяда на медицинските служби "леко" да намалят регистрираните болни. Същото и в Испания - почна лятото и хоп, болните "намаляха", че и в първите дни на лятото отчитаха нула починали...

26

Анонимен

преди 3 години

Държавата се движи на автопилот! И то не само откакто започнаха протестите. Това започна още по време на карантината. Почнаха мърморения срещу властта и те го усетиха. Омекнаха като желирано мече и се огъват пред всеки. Ресторантьори, барове, дискотеки, агитки... превозвачи. Това са хората, които ни управляват, не правителството. Притеснително е, че ако се налага да се взимат сериозни решения няма да има адекватност. Като преди- отваряме баровете, но сме затворили планините. *** може да оцелее

25

Гамен

преди 3 години

Как се справиха ли? Ами с дициплина и отговорност към обществото. А не като ***. Ходи където си иска, не носи маска (казва че нямало вирус), за *** не важат забрани и правила. Казва аз съм свободен гражданин и мога да правя каквото си искам. Дисциплината на ***, както и културата му, както хигиената му, както всичкото му е на ниво Нула. Зеро. Всичко му е занулено на ***, но той се мисли за най-велик от всички хора на земята. И като стане нещо-някой друг му е виновен, той *** няма вина.

24

!?

преди 3 години

Разбрахме за Италия, да бяхте отделили 2 реда и за потъналата под втора Корона-вълна, Европа.