7

Анонимен

преди 3 години

Дистанционното обучение е бъдещето, а не история. Т.ъпи даскаля. Не виждат ли накъде върви света?

6

Лекар

преди 3 години

Чисто медицински погледнато , ако има само едно дете положително на COV-19 ,трябва на цялото училище 14 дни карантина и на всички тестове. Това са стотици деца, персонал и всички имат семейства- просто става лавина.Едно семейство има 2 деца и трябва да плати около 250лв само за тях. Ами следващия месец ,после последващия .Откъде тези пари ,ами притесненията?!Министерството и учителите да не ваканцуват , а да мислят работещ онлайн вариант-имат 2 мес.

5

1

преди 3 години

3 месеца спаха без да си мръднат пръста. Даже старите чинове дето са 2ка не смениха с единични! Сега налагат мнението си за живота и здравето на деца и учители!Съд бой и закриване на синдиката! Тези синдикати освен да лобират за вдигане на данъците, намаляване на болничните и тормоз над хората друго не направиха вече 30 години. Каква файда да се сменя правителството като всичките останали дърти маймуни си седят по същите клони?

4

Анонимен

преди 3 години

"Дистанционното обучение било вече в историята"Да де ама като дойде есента и учениците влязат в класните стаи,като дойдат сезонните грипове и настинки в съчетание с коронавируса имате ли си на идея какъв хаос ще настане?

3

Анонимен

преди 3 години

Ох милите ... сравняват България с Дания. ХХхахаахахха

2

K_p0p_rulz

преди 3 години

Ааа, аз съм си добре на компа у нас. Даже ми се вдигнаха оенките яко!

1

Анонимен

преди 3 години

И като се изпозаразят и като го занесат у дома и тогава ще стане купона