246

баце

преди 3 години

Проучването ви не струва щом възможния отговор на въпросите е само един. Няма как да ти е писнало от корупция, но да си доволен от политиката на държавата.

245

Пешо

преди 3 години

Боико барикадите видя и от страх се ***

244

Анонимен

преди 3 години

Телефоните на участниците в проучването са предоставени любезно от партийните структури на БСП по места.

243

Анонимен

преди 3 години

Искаме да се потърси отговорност на медиите и журналистите за ежедневните лъжи и фейк нюз. Луди ни направиоха вече за да получават огромни заплати от олигарсите.

242

лъжец

преди 3 години

Такава измисльотина, че хората искат избори само Юри насранов може да измисли. Спомнете си на предните парламентарни избори каква статистика извади, че БСП води с много пред ГЕРБ. Платено му е за да манипулира общественото мнение. Но вече няма кой да му вярва.

241

не е истина

преди 3 години

Това е манипулация, не отговаря на истината. Много голяма част от българите не искат избори. това е стъкмистика.

240

111

преди 3 години

1200 души ли е представителната извадка на 5 милионна България? От тях колко са в селата, колко в градовете и колко в столицата? На случаен принцип ли са избрани населените места различни от столицата? Това НСИ е голяма измишльотина.

239

сивият вълк

преди 3 години

Колкото и протести да има мисленето на управявляващите няма да се промени,там е основното зло.Когато подадат оставка и спечелят пак на изборите -какво ще бъде?

238

Анонимен

преди 3 години

То протестиращите може да са малко,но ако има един снайперист между тях и въпросът е приключен...не е необходимо да се стига до счупване на държавата ,заради един нагъл дебелокож непрокопсаник от мафията BG

237

идетрибунал

преди 3 години

Манипулативно проучване с манипулативни въпроси!Някъде да е посочено за оставката на шерифа на народа-Гешефф-не!Случайно ли е-не!Посочено ли е кой финансира манипулативното проучване-не!Това е още един пример за информационно психологическата война,която се води срещу българският народ!

236

Странджата

преди 3 години

Щели да измитат Борисов . Хо хо хо нормално е в двумилионен град да има 1000-2000 лентяи ! Абе къде изчезна Йоло Денев водача на протеста ? Да не е пристанал в Стратегическия съвет на Прецедента ! Продължавайте да се въргаляте по площада все пак шоуто трябва да продължи симпатични сте !

235

Хе хей

преди 3 години

Мафията организира и протестира и вика "Мафия"...и никой не ти казва какво следва ...

234

Анонимен

преди 3 години

Много са рехави тия искания по градовете. От 2 милиона София - 1% недоволства публично. От Пловдив и Варна - по 0,1 %. В Благоевград и Русе по 10-20 човека. Други градове няма данни да са се показвали на седянки, походи и дрънкане по улиците.Дори да се съберат заедно всички тези протестъри, не правят и 1 квартал хора за цяла България.

233

Бедни пишещи

преди 3 години

Вижте кой е собственик на АПИС и тогава коментирайте !!!

232

Стигааааа !!!

преди 3 години

Абе, Тези агенции са абсолютно подкупни -- нещо като Божков ТВ

231

Анонимен

преди 3 години

Чудесно , да ходи да се кандидатира за кмет на кв Вердикал в Банкя , ама ме съмнява , че и за такъв няма да го изберат .

230

Щирлиц

преди 3 години

Недоволство от червените феодали.Тази точка сте пропуснали.

229

Анонимен

преди 3 години

Да отиде председател на ТКЗС, щом толкова го харесват.

228

Селски премиер?

преди 3 години

Там са му фенове, напомня им за бащица, закрилник.И той е дядо.

227

Анонимен

преди 3 години

заглавието е подвеждащо и герберско олигархично - и в селата като прочетете ки личи че не искат мутрите и калинките и *** хахаха