86

със

преди 3 години

предполагаемият интелект на бойко стигнахме до тук

85

слави

преди 3 години

ние сме с теб

84

Щирлиц

преди 3 години

Българино,не ме гледай умно,за да не избереш пак някой ***.

83

Баце

преди 3 години

нито има топки,нито мозък,капиш?

82

Анонимен

преди 3 години

Само Слави!Той ще бъде по близко до образа на бай *** отколкото Баце е!С гръмогласните си излияния на секретна хигиена със сигурност ще постави европейската комисия пред нов въпрос на комуникация! Някъде беше писано, България е цирк и той ще бъде нейния клоун!Български нискочелни избиратели, не разбрахте ли, че политиката не е място на скечове, гръмогласно подсмърчане или плоски фрази? За това са необходими не само топки, които Баце безспорно има, но и сиво вещество в кратуната!

81

Анонимен

преди 3 години

До 35Да, за съжаление такива като тебе барабар фамилия все още се размножават!Феновете на Слави правят впечатление с едноцифрения си коефициент на интелигентност! От гледна точка на граматика, синтаксис, словоред същото!

80

Анонимен

преди 3 години

Червените вече хвърлят въдицата за правитество като на Димитър Попов.Експертно правителство.Това значи да се върнем 1990 и пак голям грабеж.Слави пасва идеално в тази схема.Той заяви, че с ГЕРБ няма да прави коалиция.

79

Анонимен

преди 3 години

Народа иска младия премиер с харема, безпартиен направете му партия да управлява само той може другите не може да управлят, направете партия на младия премиер с харема никой няма да гласува за костовисти и чалгари, какви костовисти и чалгари няма да стане

78

Тикволандия

преди 3 години

Нито Слави, нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но за преодоляване на кризата може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата, трябва да ги разделим. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.

77

Ганди64

преди 3 години

Слафчо министър Шкумбата зам министър а Ванката министър на МВР и т.н

76

Ганди64

преди 3 години

Суверена тоест народа е казал ;Ъкъл на високо не вирее носенето на обувки на босо не те прави по интелигентен,друга една ;Не хвърляй кал от място дет си пил вода.20 години *** от БТВ сега плюеш по тях,не ти прави чест.Каниш гости в твойто студио,прекъсваш ги,и в повечете случаи говориш само за себе си(може би Бареков е твоят идол) а и с какво пренебрежение и тежкарска физиономия ги слушаш.Отврат.И последно;Всяка жаба да си знае гьола,пей си старите песни ,казвай си вицоете и до там

75

Анонимен

преди 3 години

Слави ще ви оправи. Ваички в затвора.

74

Анонимен

преди 3 години

Жиф ли с Слафчо!

73

rm

преди 3 години

Ако СТ влезе в парламента значи надежда за тази държава няма никаква. При такова развитие на нещата аз лично започвам да си събирам багажа и напускам тази територия. Който иска да си седи тук с чалгарите и батките да го гърбят.

72

777

преди 3 години

Слави - президент!

71

Аз

преди 3 години

И аз набирам одобрение,като не участвам в протести,не коментирам нищо,чакам одзад да ми се отвори парашута.яхвам ви .

70

Поредния

преди 3 години

Поредния месия , този път от чалга сферата... така ще ни оправи, че не е истина...Но си заслужаваме съдбата, дали той, дали други, каквото и да дойде пак ще гледаме същия филм, но с нови герои!

69

Анонимен

преди 3 години

Слави освен популизъм нищо друго не представя. Новото лице на задкулисието.

68

Анонимен

преди 3 години

До КОЙВие герб изборния кодекс ако сте искали да го направите такъв сте имали три мандата о, гербести МУНЧОООО, ТРОЛЧООО ДА ГО НАПРАВИТЕ. А СЕГА НАЙ-МАЛКО ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ, ЗАЩОТО ЦЕЛИЯ НАРОД НА ВТОРИ ТУР ЩЕ Е СРЕЩУ ВАШИТЕ КАНДИДАТИ.ОСТАВКА И ЗА ТВОРЦИ НА ИЗБОРЕН КОДЕКС ДОКАЗАНО НЕ СТАВАТЕ. ВИЕ ОПОРОЧИХТЕ И ИЗБОРИТЕ.

67

Анонимен

преди 3 години

Следващата коалиция ще е пожарникарско-чалгарска ако се излъжете и гласувате за тия двамцата пак.