9

Уууу

преди 3 години

Скоро се загледах по ZDF в един репортаж за НПОто "Stop open defecation", демек-да спрем изхождането навънка. Ставаше дума за Нигерия!! Един агитатор сложил палмово листо с аки отгоре, събрал "гражданите от квартала" и грачи с мегафон:-Кой с.ра навънка?-Тез навели главите.-Харесва ли Ви?-Мълчат. После им предложи да се нацапат, но не щат..и т.н. Водели борба да ги накарат да си построят общ външен тоалет и показват колко е лесно и да има туба вода и да си мият ръцете...За това става дума Бил съм

8

До 10

преди 3 години

Само ще допълня, че тези благотворителни НПО-та, взимат пари от нас, усвояват 90% от средствата в джобовете си и с останалите 10% снимат клипчета, общо взето нещо реално свършено от тях почти няма.

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа аз съм му виновен на туземеца, че няма акъл да си направи водопровод.Проблема е че тия търтеи чакат някой друг да им го построи. Те не бутват нищо. В западна Европа има НАД 50 благотворителни организации които събират пари от нас европейците за да им строят водопроводи, училища, къщи за живеене, болници , градове,..... докато "крайно нуждаещите се" гледат отстрани или се правят че помагат когато се снимат рекламните клипчета "колко им е зле" .

6

Европеец

преди 3 години

Разликата между Европа и Африка е че докато прадедите ни в Европа първо са мислили за култура, строителство, технологии и наука а после за размножаването си,то през това време в Африка са мислели за размножаването си и въобще не им е пукало в какви кални дупки живеят.И въобще не ми говорете за нуждата от работна ръка и че затова трябвало да приемаме мъррзеливи и неграмотни мигранти от Африка чакащи за социал .Ако не сте забелязали започва роботизация в света .Няма да има нужда от бачкатори.

5

Анонимен

преди 3 години

Да аз съм му виновен на туземеца, че няма акъл да си направи водопровод.

4

Анонимен

преди 3 години

Що бе, ромите , като имат вода - да не би да си мият ръцете ?

3

Сомалиеца

преди 3 години

Като няма вода ще ядът пасти.

2

Анонимен

преди 3 години

Хаха къде има липса на вода? В Австрия ли? В Германия или Полша? Къде точно че не можело да се овладее пандемията.

1

Анонимен

преди 3 години

Ахахахаха, егати ненормалните лицемери. Хората в Африка нямат вода за пиене и *** от жажда и недохранване, ама проблемът, видиш ли, бил, че не можели да си измият ръцете. Какви yрoди сте вие бе????