13

Агроном

преди 3 години

Реколтата от пипер в България е близка до тази от банани.

12

Анонимен

преди 3 години

До пипердоматПрез 1980 година сме произвели 648 хил.тона домати, а през 2020 година се очаква да произведем 148 хил.тона домати, което е увеличение с 2% спрямо 2019 година.

11

popa ot razgrad

преди 3 години

преди повече от 40 години нехаресваният и даже мразеният Т.Живков беше казал, че при низка реколта е примитивно и обидно да се оправдаваме със сушата и липсата на дъжд...през 70те години беше започнала масова операция по увеличаване на напоителните площи...а сега?...погледнете днешна модерна и демократична България...шопска салата с китайски домати и румънско сирене...по ли сме добре?

10

Пипердомат

преди 3 години

А в статия на agri.bg пише,че производството на доматите у нас ще има ръст от 2%, а на чушките - спад от 5% в сравнение с 2019 г. Големи прогнози, големи статистики, няма що!

9

дедо Ташунко

преди 3 години

яжте картофи, горещи картофи и кажете "Ф''.

8

Анонимен

преди 3 години

Майка ми вчера: повече да не си купил турски домати, голям *** са и тези твърди ципи са ужасни

7

Анонимен

преди 3 години

Факт: българска пшеница се изнася за САЩ от пристанище Варна, а се внася гмо тяхна пшеница. Погледнете какво пише на 25кг чували, но кой да мисли за това, за народа, за здравето ...След това нали ви заливат с реклами за лекарста и има аптека на всеки ъгъл.БГ е на първо място в света по изчезвашо население, пак факт. Прочетете го и се замислете

6

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989 добивът от зърнените култури беше около 7 милиона тона на година. През 1986 година беше 7,262 милиона тона, а сега колко е?

5

Уууууу

преди 3 години

Спекулата е на макс. Мутрафонкьовците лъжат! Долни прекупвачи - фалирайте!

4

Анонимен

преди 3 години

то мутроландия започва от селското стопанство, лани избиха ***, коьи и овце за да може на Баце зетя да хване бизнеса с за вносно месо. Земеделието още от седесарски време си го поделиха на 4 части, Венци Върбанов говори ли ви нещо, най големия латифундист в централна Бя....

3

АНТИ

преди 3 години

до ТерсенетоТака е.И в земеделието е мафия голяма.Както навсякъде в България ...

2

Зеленчукча

преди 3 години

Чушки и домати, който не яде, голям не ще му порасте.

1

Анонимен

преди 3 години

И да има и да няма у нас е все тая цените си вървят нагоре, а по-голямата част от зеленчуците, плодовете и всичко останало е внос така, че каква е реколтата у нас няма кой знае какво значение.