25

Анонимен

преди 3 години

До ДостоверноХиляда пъти е писано, но все ще се намери някой недоучен като теб да не знае. Какво чудно намери в това, след като там се е намирала държавата му?

24

Достоверно

преди 3 години

ГРОБЪТ НА КАН КЕБРАТ Е ОТКРИТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА УКРАЙНА. ФАКТ, КОЙТО МНОГО НЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА У НАС. ЗАЩО ЛИ???

23

Анонимен

преди 3 години

Кой те излъга, *** украинците са руснаци? Някога там е била България. Киевска Рус е истинската Русия. Първата им княгиня е българка. Дъщерята на Симеон..айде стига руски опорки, че ни се драйфа как ви промиха мозъците!

22

Анонимен

преди 3 години

До до 11Ти пък си много "умен" ,украинци,белоруси и руснаци СА РУСНАЦИ.Просто казах това което разбрах,че е нямало никакви руски военни в Белорусия,а са били украинци,специално извозени с автобуси от Украйна до Белорусия ,които да лъжат,че уж са руснаци,за да злепоставят Русия.

21

Анонимен

преди 3 години

Диктатурата продължава докато е жив.

20

Анонимен

преди 3 години

Винаги е добре да има нещо по-различно от всичко останало.

19

Анонимен

преди 3 години

За разлика от нашия с фърчилото, този е напълно завършен Диктатор...

18

Батката кърти

преди 3 години

И да не е чувал лафа "Со кротце, со благо и со малце кютек", прилага го майсторски. Гледах днес какви ли не снимки в нета - силите за сигурност показаха много натъртено, че "майдан" няма да се случи, които ще да са подстрекателите, на север или на запад.Но това са подследните години на Лукашенко, тузарите няма да го търпят още дълго толкова независим и чепат.

17

Диктатор

преди 3 години

Този просто зповядва, колко процента иска и никой не брои бюлетини там..

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2е тва да не е като тука,с избори или не,да се подменят бюлетини и бей-бето да печели винаги?А и в Беларус няма 2 милиона римляни)))Като у виликъ ***((((за съжаление...Помаци и турци също.

15

Анонимен

преди 3 години

Браво Лукашенко,успех. Жалко,че и ние нямаме такъв дикаттор в БГ,който да ни осигури качествени бг храни и стоки,и спокойствие,като ни пази от корумпирани западни лакеи,и няма шакфчета с евра и кюлчета..

14

vlady

преди 3 години

Браво на Лукашенко! Противопоставя се успешно на алкаш опозицията, която се стреми да пропие Беларус както Елцин пропи Русия.

13

Анонимен

преди 3 години

За разлика от нашия ***-резидент, този диктатор вече е несменяем...

12

до 11

преди 3 години

Като пишеш тези глупости ти поне вярваш ли си. За теб украинците които защитават своята родина са фашисти, а защо не обясниш какви са руснаците които нападнаха с оръжие Украина и убиха 14000 украинци.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Когато наричате Лукашенко "диктатор" недейте да забравяте, че именно Лукашенко беше единственият лидер, който НЕ затвори народа си заради фалшивата пандемия от коронавирус.Другите "демократи" като Меркел, Макрон, Борис Джонсън и сие превърнаха за два месеца държавите си в затвори.Така че, по-полека с определенията.Всъщност "диктаторът" пемели изборите с около 80% от гласовете на беларуския народ.И ще управлява 6-ти мандат.Да му е честито !

10

Анонимен

преди 3 години

Руското диктаторче. Ужасни са. Едни и същи мазни военни престъпници.

9

Анонимен

преди 3 години

Белоруския брат на Банкянския ***.

8

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко е точния човек, който преведе Беларус, през много смутни времена. Умело отклони Украинския сценарии, добре защитава интересите на страната си пред Путин. Като държава (ресурсно)не са нищо уникално, могат да разчитат само на себе си. Който ги подчини ще ги употребява само за политически игри. Много добре го знае и противостои добре. Може да е дошло обаче време да предава щафетата. Но няма да е без подготовка на нужния кадър, проверен от службите по пригодност. Така ще е в Беларус.

7

Анонимен

преди 3 години

Гледах и другата гледна точка, уж заловените "руски военни" се оказаха украинци и нямат нищо общо с Русия,а са били вкарани за да разиграят театър в Беларусия - театрални актьори,вкарани,за да злепоставят Русия пред света,извозили са ги с автобуси от Украйна до Беларус,а Лукашенко за да не загуби поста си и за да не се повтори трагедията с Украйна ,се е предал доброволно или по-точно доброзорно на запада,без значение дали иска или не иска,бил е притиснат.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя ги дрънка същите като тулупа.