39

Анонимен

преди 3 години

Ако си инжектирате ваксина, ще умрете в адски мъки или ще сте парализирани...Преди един месец си инжектирах ваксина (комбинираната срещу морбили в чужбина, защото нямаше как да докажа, че като деца в България през социализма ни ги биеха на ВСИЧКИ). Да Ви кажа, пак не умрях в адски мъки и всичките ми части на тялото си работят.

38

Анонимен

преди 3 години

Естествено.Руснаците са виновни за всичко.А западната преса е невинна, тя е бял ангел.

37

Картофчо

преди 3 години

Бяхме позабравили, че като има някакъв проблем, винаги може да се оправдаем, че Путин е виновен. В великата световна лъжа не минава, и DW се опитва да претопли изстиналата супа "Путин е виновен"!В тази статия не виждам факти оборващи твърдения, а само обвинения в дезинформация, но сякаш съвсем случайно се пропуска, че въпросната дезинформация за разлика от това което ни поднася ДВ, в голямата си част е много добре подкрепена с факти!

36

пияница мистик

преди 3 години

Вярно е, че е така, така е, но аз пък съм забелязал друго нещо. Че на съветските хибридчици винаги връзват по-слабо интелигентните хора. Простовати, неуки, невежи и с нисък социален статус. Маргинали, неуспяли в живота и неудовлетворени хорица, които наистина имат нужда от такава дезинформация. Защото същите тези, харесват социализма, когато имаха еднаква секция, кола и лампа като съседа, който сега е милионер в къща с басейн, съответно - крадец

35

ГЛУПАВА СТАТИЯ

преди 3 години

МНОГО ПРАЗНИ ДУМИ БЕЗ ИНФОРМЦИОННЕН ПОТЕНЦИАЛ.НЯМА И РЕД ПО ПРОБЛЕМА: АКО ДО СЕГА СА НИ ЛЪГАЛИ КОЯ/КОИ СА РЕАЛНИТЕ ИСТИНИ ПО ТОЗИ/ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ПЪБРЛНА БЕЗЗСМИСЛИЦА

34

Анонимен

преди 3 години

Добре ,че са руснаците да ни помагат да мислим. Че ако не бяха те да ни помагат да мислим ,това щяха да правят нашите управляващи. Хахахахаа! Аз лично предпопитам първите. Не за друго,но са 10 000 пъти по умни.

33

Handel

преди 3 години

Трябва да благодарим на DW за навременната и достоверна информация. Сега вече, ако някой е считал че десинформацията е дело на КГБ и ГРУ, след обясненията на DW е наясно че в това няма нищо вярно.

32

Който

преди 3 години

Вярва на глупостите за Ковид19 е ***, а който участва и е платен за измамата е ***.

31

Анонимен

преди 3 години

Лъжите са много, истината е една- такъв вирус не съществува.

30

Наблюдател от Мадрид

преди 3 години

Всеки ден чета на испански, руски и английски в оригинал и в продължение на часове новините. Смея да твърдя, че автора на статията има доста изкривена представа, за реалното състояние на централните медии. Всеки има право на мнение, и освен това такива зловредни кампании съществуват само в мозъците на параноици или платени драскачи. Оставете хората да си живеят спокойно живота!

29

Анонимен

преди 3 години

Ва, *** , ра, до, ми фа сол , шилев , ти май си мислиш,че булгарите все още не мислят и трябва да слушат каквото казва власта. Те знаят, вси1ките професори,специалисти, експерти а пък реалноста е друга

28

ъъъ

преди 3 години

Бля, бля.. Ако сега хората не ви вярват, то не е защото вярват в разни конспирации и дезинформации, а единствено благодарение на официалната стратегия по време на карантината. Че и още се намират доктори, психолози и разни други специалисти, които обясняват как така било трябвало - да ни стреснат в началото, че да вземем нещата насериозно. Е да, ама насреща си имате възрастни хора, не деца от забавачницата. Нормално е като пресолиш манджата, да я получиш обратно в суратя, с малко ковидна слюнка.

27

Анонимен

преди 3 години

Глупости Русия и ГРУ. В Русия също си тече короназомбирането. Просто българина мисли логично,и откри доста нелогични неща цялата история с вируса. Като добавим и естественото недоверие на българина към всяка власт и официални източници се получи това,което се получи. Така,че дойче веле пропаганда напразно се хаби по света и у нас.

26

ДО КРАСИМИРЧУ

преди 3 години

КРАСИМИРЧО ФАШИСТЧЕ СЛУЖЕЩО НА ИЛЮМИНАТИ И САТАНИСТИ НАЛИ РУСИЯ ИГРАЕ СЪЩАТА ИГРА И Е ПОДВАЛСНА ЧРЕЗ ПУТИН НА САТАНИСТИТЕ БЕ НАЛИ ЛИЧНО ТОЙ ПОДЛОЖИ РУСКИЯ НАРОД НА ГЕНОЦИД КОРОНАВИРУС ЗА КАКВА РУСКА ПРОПАГАНДА ПИШЕШ СЛЕД КАТО РУСИЯ Е В СЪЩИЯ КЮП...ЛЪЖАТА КОРОНАВИРУС Е НЕУСПОРИМА ЗАЩОТО ИМА ХИЛЯДИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ В ПРЕПОРЪКИТЕ В АНЛИЗИТЕ ТУКА НЯМА РУСИЯ ТУКА ИМА ГЕНОЦИД МОЕТО МОМЧЕ СЛЕПИЧКО.!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако си инжектирате ваксина, ще умрете в адски мъки или ще сте парализирани. По- добре умрете в битка за свобода! Спомнете си кои сме ние българите!Бог е винаги с нас, само трябва да Го пожелаем. Нямаме загубена битка и пленено знаме. Ако искат, ***т.е могат пак да се пробват!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 Има и то много жертви, които бяха лишени от животоспасяващи процедури в името на "смъртоносния вирус". Помните ли в началото, ако имате симптоми не идвайте при нас, обадете ни се(лекуване на смъртоносен вирус по телефона). Кажи ми не е ли нелепо и къде е логиката

23

Я пийте една вода

преди 3 години

И успокойте топката, че много се запотихте от игричките на пандемия. За около 8 месеца, откакто тази най-страшна страхотия върлува из света, по официални данни е успяла да зарази цели 3 души на 1000. Ау, ужас. Заедно с безсимптомните може и да са 20 на 1000. А освен "официалните" (и съвсем леееекинко надписани) около 700 000 жертви за същия период в света са починали от други причини около 40 000 000 души. Ами ще се наложи да ни извините за безразличието и към вашата, и към руската пропаганда.

22

до Крас.Ангелов

преди 3 години

Абе, ти като баш мисир, кажи, чел ли си руска преса? Гледал ли си руска ТВ?

21

Анонимен

преди 3 години

ставате смешни и даже досадни с това клише че Русия ви пречи за всичко. Достатъчно жертви имат за да баламосвст някой.

20

Анонимен

преди 3 години

истина, трябва да ползваш много малко и... твойта истина си я запази за теб