37

Анонимен

преди 3 години

Франция е колониална сила и има нужда от колониите си.Няма да ги дадът на *** и катайците я?!

36

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах ,защо макарона )толкова много след загрижил за Ливан ,оправи Франция ,сега е ред на Ливан ,кво общо има тия с ЕС та чак милиони ще им подъряват

35

Пабло

преди 3 години

Боцето бил подал оставка?!?!А Корнелия Нинова е седнала на лицето но тоя дето го пише!!! Мечти

34

EU

преди 3 години

Дойдат ли комунистите(социалистите) ще се лее КР..в! Аз гадна руска водка няма да пия и най вече пияни и гадни рускини не ми трябват!!

33

Винету

преди 3 години

Видяхте ли как се правят протести?! Не като вас със по 40лв от мишката кредитен крадец Божков!!! Събирайте катуните да те излезем 2 мил привърженици на Боцето!Оставка ще Има но отново и отново ще бием руските червени кръвопийци!

32

власт така се

преди 3 години

Сваля !

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26 Великата Френска революция измисли гилотината да реже глани на привилегировани съсловия. Така се създаде демокрацията. За нашата привилегирована полиция и другите привилегировани минигилотики а им режеме муровете ли ще трябва. Защото докато има привилегировани съсловия, няма Демокрация!

30

Анонимен

преди 3 години

До верно лОо верно е , така , като теб е мислила и оная със синята кръв, дето е препоръчвала пасти вместо хляб . Ама след като зелката и паднала на земята, се видяло , че нито кръвта и е синя , нито вълцита са толкова страшни - пред многото хиени дори лъва подвива опашка !А грубото действане е единствения начин да накараш хрантутнеците със самочувствие на богопомазани да те вземат на сериозно !

29

верно ли

преди 3 години

До Ф.С.В.Я познай кой ще спечели ако се сбият стадо овце/народа/ с вълча глутница/герб/?

28

Анонимен

преди 3 години

Е, па... ке щурмуват, ке щурмуват, па ке им мине.

27

Ф.С.В.

преди 3 години

ГЕРБ ДА ГЛЕДА И ДА СЕ УЧИ!!! СРЕЩУ НАРОДЪТ -НЯМА НИКОЙ КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ГО СПРЕ!!! И ВИЕ ТАКА ЩЕ ПЛАЧИТЕ ! НАРОДЪТ Е СУВЕРЕНА !! ЕСЕНТА ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ КАТО АД ПОД НЕБЕТО!1

26

Анонимен

преди 3 години

Да пратят Каракачански да овладее положението.

25

И ся ко?

преди 3 години

Макарон не сменя памперса на бабата ами цветни революции гласи?

24

АнатемаНаСашоНереза

преди 3 години

Минахме през какви ли не бедствия,но стадото спинка ли спинка!Най-напред ни налази СДС-Чумата,която изкорми държавата.После бяха БСП и НДСВ-чумите.И те пиха кръвчицата ни.Дойде СИК-@джията и чрез бухалките Сацаров и Каскетов ни заробиха.А стадото продължава да спинка.Проблее понякога някоя УфсЪ и за да не събуди стадото,вземат,че и затворят устата .Какво щеше да стане,ако ни тресне бомба?

23

Анонимен

преди 3 години

до 21кой та кара де четеш и пишеш,като нете шнтересува се махай от тук

22

Анонимен

преди 3 години

Едно е 10 000 души а друго 100 да затварят кръстовища и да карат с 20 км

21

КААЗАХ

преди 3 години

Не ме занимавайте с мюсюлмани!!!

20

Анонимен

преди 3 години

До 5Имало е ред преди юдейската *** да се настани на окупираната с помощта на Америка,която контролира обединените нации, територия и опитите им да нахлуват и дестабилизират съседите си,пак с активната помощ на Америка,чрез война,за да могат да се разширят и окупират териториите и на съседите си. Преди това да си чул за ислямска държава,Ал кайда или мюсюлмански братя,или каквато и да е ислямска терористична организация или атентати в някъде по света? Аз не!

19

Анонимен

преди 3 години

Хубава работа, ама...

18

да ги няма все тая!!

преди 3 години

Вижте сега не ме занимавайте с мюсюлмани нивга!!!!